Marija Maja Ćatović ponovo u Predsjedništvu DPS-a Crne Gore

6
Marija Maja Ćatović

Na prijedlog predsjednika Demokratske partije socijalista Mila Đukanovića, Glavni odbor ove partije je, na svojoj Konstitutitvoj sjednici, izabrao novi sastav Predsjedništa.

Članovi Predsjedništva DPS po funkciji su predsjednik Milo Đukanović, zamjenik predsjednika Duško Marković, politički direktor Tarzan Milošević, šef poslaničkog kluba Milutin Simović i predsjednik Političkog savjeta Svetozar Marović, a ostali izabrani članovi su Milan Roćen, Daliborka Pejović, Maja Ćatović, Marta Šćepanović, Slavoljub Stijepović, Mevludin Nuhodžić, Branimir Gvozdenović, Halil Duković, Petar Ivanović, Miodrag Bobo Radunović i Ilija Ašanin.

Sjednica Glavnog odbora je prva poslije osmog Kongresa, koji je održan 20. juna ove godine.

Karakterističan je po tome što je zamijenjeno više od polovine članova novim, svježim snagama koje treba da daju značajan doprinos ulasku Crne Gore u NATO savez.

Pored NATO i Evropskih integracija, posebno je naglašena važnost višeg kvaliteta života svih građana Crne Gore.

“Glavni odbor je odlučio da se intenziviraju partijske aktivnosti na svim niovima, od Predsjedništva, preko Glavnog odbora, do opštinskih i mjesnih odbora, kako bi kroz direktnu komunikaciju sa građanima bile predočene sve prednosti NATO vrijednosti, koje treba da osiguraju dugoročnu bezbjednost, stabilnost i ekonomski razvoj”, stoji u saopštenju DPS-a sa sinoćnje sjednice.

Donešena je i Odluka o obrazovanju Političkog savjeta Demokratske partije socijallista Crne Gore koji će imati predsjednika i 11 članova.

Birat će ga Glavni odbor, na prijedlog novoformiranog Predsjedništva DPS, iz reda istaknutih stručnjaka iz različitih oblasti društvenog i političkog života.

6 KOMENTARI

 1. Bravo, cestitam prava i jedina predsjednice.Molimo Vas ucinite nesto od ovih vladajucih persona u Opstini . Pomozite….. Lekar neka ide u dom zdravlja i ako nisam sigurna da je i za tamo, a ovaj sto misli da je maneken , sto je studira dvadeset i kusur godina i promjenio nesto manje partija, taj pod HITNO kuci !!!! Ko u stvari vlada ovom nasom kucom , neki iz sjenke, ali kome oni dobro cine !!!! Predsjednice, koristite svoju moc, spasite Kotor, spasite da nam ne odlaze ovi mladi ljudi, a ovi mufljuzi da zauzimaju fotelje.

 2. Ne žurite sa odama i lodama, sačekajte da vidite kako
  će vrla Kotoranka odlučno zastupati interese DPS-a, protiv
  interesa svoje matične Opštine Kotor.
  Ako ona kaže: “Prodaja, zapravo PREDAJA Luke
  u ruke nekom KUMU – NE MOŽE! – Luka neće biti privatizovana.
  Bojim se da je ovim najnovijim Majinim “promaknućem” u više
  vladajuće redove, samo dobijen siguran glas za interese Partije,
  a ne za dobrobit pučanstva Kotora i vaskolike Crne Gore.

 3. SA SRECOM MAJO PA DA NAPOKON ISPRAVIS GRESKU I DOKTORE VRATIS U BOLNICU A STRUCNE I SPREMNE DA DODJU DA DOVEDU INVESTITORE

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].