Marko Mišković: Autobus “Autoboke” zbog kvara bio na trotoaru

0
autobus bio u kvaru

Nakon teksta koji smo objavili na našem sajtu 16. jula 2013. godine pod naslovom “Autobus Autoboke” zauzeo trotoar i dio kolovoza”, danas smo od komandira stanice kotorske policije Marka Miškovića dobili saopštenje koje prenosimo u cjelosti.

Skala radio Kotor
Poštovani,
Povodom teksta objavljenog na vašoj internet stranici dana 16. 07. 2013. godine pod naslovom “Autobus Autoboke zauzeo trotoar i dio kolovoza” koristimo priliku da vas obavijestimo da su, na osnovu prikupljenih obavještenja policijski službenici utvrdili da je, dana 15. 07.  2013. godine oko 19 časova došlo do kvara na autobusu, tačnije na mjenjaču autobusa marke “Neoplan”, vlasništva A.D. “Autoboka” iz Kotora koji je saobraćao na redovnoj liniji Herceg Novi-Banja Luka. Do kvara je došlo u mjestu Škaljari, u neposrednoj blizini benzinske stanice “Eko petrol”. Autobus usljed kvara nije bio u voznom stanju. Vozač autobusa je samohodom autobus pomjerio unazad na trotoar, kako bi omogućio normalno odvijanje saobraćaja do dolaska šlep službe koja bi autobus odvela do servisa firme “Autoboka” u Radanovićima, opština Kotor, prilikom čega je skinuo prednji branik sa autobusa, radi vuče. U 2o:30 časova, uslijed nemogućnosti dolaska šlep službe na lice mjesta je dovezen drugi autobus istoimene firme koji je odšlepao autobus do servisa firme.

Sa poštovanjem

KOMANDIR STANICE POLICIJE KOTOR
Marko Mišković

Zahvaljujemo komandiru Miškoviću na informaciji koja govori da policija kotorskog Odjeljenja bezbijednosti vodi računa kada se ovakve stvari dešavaju. Mišljenja smo da je vozač autobusa morao i u ovakvoj situaciji da propisno trokutom obavijesti učesnike u saobraćaju da je u kvaru.
Najvažnije je ipak da nije nečija obijest, jer se to na žalost dešava i to najčešće upravo na toj dionici puta tako da nije rijetko da pješaci moraju da zaobilaze bijesne džipove i parkirane automobile na trotoaru i da, spuštajući se na kolovoz, sebi ugrožavaju život.
Nadamo se iskreno da će takvih pojava biti sve manje.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]