Marko Mršulja (Bokeški Forum): Popravite arhitektonsku nebrigu

0
Tivat

Organizacija mladih Bokeškog Foruma apelovaće kod nadležnog Opštinskog sekretarijata, da se štete zbog arhitektonske nebrige i nemara prilikom izgradnje Trga Magnolija barem djelimično poprave.

Naime, prilikom rada na tom našem novom trgu napravljen je klasičan spust, namijenjen za lica sa invaliditetom, majkama sa svojim bebama, koji predstavlja primjer nesavjesnog i nehumanog odnosa prema poslu.

Nama iz Bokeškog Foruma, nije jasno da li je u ovom slučaju rađen odvod za kišnicu ili, kako bi to prema ljudskim i zakonskim standardima trebalo da je, adekvatan prilaz Trgu i za one osobe kojima je takav potreban.

Bilo da je o jednom ili drugom idejnom riješenju riječ, urađeno je najblaže rečeno skandalozno.

Dužnost svih nas je da mislimo na društvo kao cijelinu, pogotovo da vodimo računa o onim ljudima kojima su životne okolnosti otežane.

Zbog toga još jednom pozivamo nadležne u Opštini Tivat da ovu grešku saniraju i izađu u susret našoj inicijativi.

Potpredsjednik mladih Bokeškog Foruma

Marko Mršulja

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]