Marković iz Ulcinja poručio opoziciji da neće dobiti datum izbora

7
Duško Marković

Prilikom posjete Ulcinju, novinari su premijera Duška Markovića pitali o eventualnim razgovorima sa opozicijom.

Premijer je odgovorio da DPS čeka opozicuju.

“Pitajte njih zašto neće. Oni čekaju datim izbora- Neće dobiti datum izbora. Sada treba da razgovaramo o ispunjavanju preporuka ODIHR-a. Predsjednik Parlamenta i DPS će ponuditi razgovore o ispunjavanju preporuka ODIHR-a, poslaćemo to svim parlamentarnim političkim strankama i čekamo ih da razgovaramo o tome. Ako ne budu htjeli da razgovaraju – to je njihov problem. Zbog toga vas molim: nemojte više pitati nas. Evo, danas smo spremno da razgovaramo. Ako hoće mogu sjutra da dođu u parlament da razgovaraju u okviru nekih odbora, u nekoj sali predstavnici političkih partija. Dakle, mi nijesmo problem – njih pitajte. Mi imamo većinu, mi smo osvojil vlast, parlament ima većinu, Vlada ima većinu u parlamentu. Kao što vidite mi se bavimio svakog dana stvaranjem nove vrijednosti i rješavanjem pitanja života ovih građana. Šta mislite da smo samo razgovarali o tome kad će opozicija ući u izbore da li bismo mi imali stabilizovane javne finansije, da li bi nas podržao MMF, da li bi nam dvij kreditne agencije povećale kreditni rejtning samo nakon deset mjeseci, i dali bismo imali rast ekonomije u II kvartalu 5,1%? I mi sada treba da sa niskoprocentnim strankama pregovaramo o datumu izbora. Neka se društvo okupi, neka dođu u parlament, razgovaraćemo o preporukama ODIHr-a da zajedno sa njima usvojimio preporuke ODIHR-a i da idemo na izbore pa ćemo vidjeti ko će imati većinu. Savjetujem – pitajte njih nemojte više mene”, rekao je predsjednik Vlade.

7 KOMENTARI

  • Da te razocaram krko babicu ! Ne vrsim gradjansku duznost i NE glasam ! Mozda ako se ti kandidujes promijenim stav.

  • Čije ono bombe tresu od planina pa do mora...o trošku prevarenog demosa-senca cratis?

   Blago tebi dražesni crcobabicu..ti mijenjaš gu..govornice-ka ovi te su te napravili-i usput zaradili na “tvoje rađanje”satnove i auta od planina pa do mora od Ulcinja(najbogatija općina u CG-će da bidne-po potnjim obećanjima MMF(markovićeva monetarna mešetarnica?)..i tako do Novoga…?!

   • ..Izvini Nikola,ne viđeh te odmag-učinjemi se ..bješe li sguren-pa ispilva iz te tjeskobe-tvoje..Viđeh te-ali bješe kasno…! Izvini..pazi oči da te ne…po njima ne prospem-okadim po naški..?

 1. Bavis se rjesavanjem pitanja zivota gradjana ? Tako si me ovim, glasacu za vas, evo sam se najezio koliko me takla ta iskrena izjava.
  Puna usta vlasti i vecine i puni spiskovi poslusnika bez pogovora, to ste i jao nam i jest koliko podanika imate.
  Dugousko je bio moj oniljeni crtani kad sam bio mali. A vec devedesetih minulog stoljeca bio sam dovoljno veliki da sam se protivio ,,ratu za mir” i o cemu sad demagoski deklamujete, vi isti, tadasnji ratnici ?

 2. Čije ono bombe tresu od Ulcinja-do Cetinja-pa do Mojkovca i Berana i Petnjice.......?

  Bogu mi đe je prisutan Sava Parača(ma eli ovo on iza pleći prešenika?) tu se džade grade-tuneli probijaju-bogastva osvajaju(rudna da kako)..sve na jednom mjestu u Ulcinj-kojem juče neko od ovije “OBEĆA”-da će to biti najbogatija opština u Crnoj Gori..? Ja im vjerujem? A vi?

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].