Marković: Vlada daje punu podršku za kvalitetniji život Kotorana

4

Predsjednik Vlade Crne Gore Duško Marković čestitao je Kotoranima i lokalnom rukovodstvu Dan opštine i kazao da će imati punu podršku Vlade u nastojanjima da unaprijede kvalitet života građana i turističku ponudu grada.

Na sastanku sa predsjednikom Opštine Željkom Aprcovićem i predsjednikom Skupštine opštine Jovom Suđićem, Marković je ocijenio pozitivnim brojne aktivnosti preduzete nakon promjene lokalne vlasti i pohvalio proaktivnost kotorskog rukovodstva.

Na sastanku, održanom juče popodne, Marković i kotorski čelnici su se saglasili da će izgradnja žičare od Kotora do Njeguša, za koju je planiran tender do kraja godine, dati dodatan kvalitet i podsticaj razvoju turizma.

Aprcović je saopštio da opština Kotor intenzivno radi na rješavanju pitanja saobraćajnih gužvi koje opterećuju grad, kao i da su posvećeni radovima na bazenu za koji se upotrebna dozvola očekuje u martu naredne godine. Posebno je pohvaljena odluka o preuzimanju vaterpolo kluba Primorac“ od strane Opštine.

Jedan od prioriteta za lokalnu vlast je i prevazilaženje izazova za izgradnju sportske hale i njen završetak u roku od godinu i po dana.

Aprcović je važnim ocijenio i značajna ulaganja Opštine u kulturu i u tom kontekstu pohvalio rekonstrukciju Centra za kulturu.

4 KOMENTARI

 1. Hvala Jovu Suđiću i poteštatu, našim uzdanicama, koji sa Jovom Bećirom i antifašistima, nastavljaju slavni put ,
  utrt borbom i pregalaštvom Mata Petrovića i drugova !

  • …Mato Petrović U BOKEŠKOJ BRIGADI…A KOJU Božo Jovanović,NARODNI HEROJ IZ NIKŠIĆA ?! NEMOJTE DA PODMEĆETE I ŠIRITE MRŽNJU-VAMA SVOJSTVENU PO BABINA LINIJA…JER DA SU TAKO MISLILI BOKEZI..JOŠ BI DANAS OVDJE BILA AUSTRIJANA I ŠVAPSKA vama MILA….SINJOR Basso…NERASAMARENI..U NAJMU U JARMU..”BRAT JE MIO KOJE VJERE BIO-SAMO DA JE OKUPATOR…”?!

   • Jordane ne izvrći , nisam spomenuo Jola Vrbicu,
    Anta Vukašinovića, Mariju Rizoniko i dr. drugare, koje Ti zaobilaziš,
    poput AMD “Blažo Smiljanića”,
    kao da Ti je perje pokislo .
    O poginulima iz II Dalmatinske brigade Ti ne haješ!
    Svi su se složno borili tada.

 2. …NA NAPORIMA KOJE ČINITE DA SPASITE NAS KOTORANE KOJI OĆEMO DO GROBA VJER0VATI VAŠIM OBEĆANIMA(bazen,sportna hala-zaobilaznic/e/a-liftovi-uspinjače-nova Bolnica-iza tunela-luka Risan od praha i olova…i ce te ra)-NEVJERNIM RADOVANJE …BROJEĆI GODINE U NAZAD OD STARE SRPSKE GODINE-1989 -PA DO OVE PASANE 2018..U KOJOJ STE- NADČOVJEČANSKIM NAPORIMA POMOGLI NAMA”KOTORANIMA-PENUIONERIMA” SA PRISTOJNIM POVEĆANJEM PENZIJA-LJEMOZINOM ZA 1,00 POSTO…HVALA VAM ŠTO BRINTE O NAŠEMU ŠTO DUŽEM ŽIVOTU-ŽIVLJENJU UZ VAŠE ISKRENO BRIŽENJE-U PROVOĐNJU ONE “BOŽIJE VOLJE…ŠTO SE ČELJADE VIŠE MUČI-PATI-GLADUJE…DUŽE ŽIVI…”? ISKRENE POZDRAE PRIMITE OD ENZIONERA JOLA DRINJAKA-IZ UBAVOG PRČANJA-ĐE SU NA SVETOGA ANTUNA 1848 GODINE POSLANICI NARODNE VELIKE SKUPŠTINE BOKEZA..REKLI I PORUČILI SLAVNOME..SABORU HRVACKO SLAVONKOMU U ZAGREBU GOSPODINU MITROPOLITU CNOGORSKOMU NA CETINJE…”DA ONI DALMATINCI NIJESU-NO BOKEZI..ŠTO SU POTRAJALI DO DANAS..”? PREŠEDNIČE.TAKOĐE JE ZANIMLJIVO DA SU BOKEZI- UČESNICI VELIKE NARODNE SKUPŠTINE BOKEZA-SVOJE ODLKUE DONIELI I NAPISALI ……NA NARODNOM JEZIKU I ĆIRILICOM..PRIJE STO I KUSUR GONINA..?ČIRILICA,ČIRILICA MISAONA…IMENICA?

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]