Marković zahvalio Stathisu i Al Shaibaniju: Obezbijedili tri tone medicinske i zaštitne opreme, stiže prekosjutra

7
Duško Marković

Već preksjutra stižu tri tone neophodne medicinske i zaštitne opreme za naše ljekare, zdravstvene radnike i pripadnike svih službi koje su na prvoj liniji borbe protiv pandemije KOVID-19, saopštio je danas predsjednik Vlade Duško Marković, zahvalivši donatoru Petrosu Stathisu, vlasniku kompanije Adriatic Properties i Universal Capital Banke.

Marković je zahvalio i Mohammedu Al Shaibaniju, suvlasniku Porto Montenegra, koji im je pomogao da se ona što prije dopremi u Crnu Goru.

“To je prva isporuka iz Dubaija, a uslijediće dodatne, i sa više adresa. Ovo je najbolja potvrda da Crna Gora ima prijatelje i društveno odgovorne i respektabilne strane investitore”, naveo je Marković.

7 KOMENTARI

 1. Tu tu nije 200 000 nego dva meleona. Što je tebe jadan. Vidiš li da su zaštićeni a da si ti ostavljen.

  • Misliš li to na one 200.000 koje su lagano grickali, oblačil nevladine organizacije, svakoga dana pili i jeli u “Velji Mlin” putovali i obnavljali restorane po budvi? Prethodnici sadašnje vlasti, mladi i naivni. Remek dijelo, čuveni Semafor i mršikanje radnika po preduzećima, davanje otkaza i javno pljuvanje po sadašnjem predsjedniku Opstine i predsjeniku lokalne Skupštine.
   A Skali nista! Zar crveni pravugaonik sa žiro računom i javni apel za pomoć našem radiju, ne govori dovoljno o poštenju pojedinaca i drištvenih sektora.
   Dabogda Skala imala Milion eura, a i to bi bilo ništa s’obzirom koliko na realan i pošten nacin brane i zastupaju Državu koju vole i kojoj žive.
   Skalo samo napred onako kako treba i mora biti!

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]