Martinović: Pojedini mediji svojim izvještavanjem ne mogu opstruirati istragu

2
"U žiži" sa Slavkom Mandićem

Crnogorske institucije dovoljno su jake pa pojedini mediji svojim izvještavanjem ne mogu opstruisati istragu povodom hapšenja članova kriminalne grupe, kazao je advokat Nikola Martinović u emisiji “U žiži” PinkM tv i Skala radija.

On smatra da su mediji motivisani drugim razlozima.

“Ja mislim da je ovdje vrlo jasno politički usmjereno orkestrirano djelovanje medija, ne u cilju opstrukcije, već da se ono što radi tuzilaštvo relativizuje u očima naroda, tj javnog mnjenja u Crnoj Gori“, kazao je Martinović.

Predsjednik skupštinskog Odbora za bezbijednost i odbranu Mevludin Nuhodžić ocjenjuje da je riječ o klasičnom pokušaju teorističkog akta, dodajući da je sve što se pripremalo bilo dobro planirano.

“U ovom terorističkom aktu cilj je bio političke prirode i to rušenje vlasti, nasilje i atentat na premijera Mila Đukanovića,  i na taj način skretanje ili zaustavljanje Crne Gore na putu evroatlantskih integracija“, kazao je Nuhodžić.

Politički analitičar Ranko Đonović napominje da su događaji iz oktobra prošle godine, bili proba onoga što je kulminiralo 16. oktobra.

“Ja bih rekao pokušaj broj jedan da se narod uvede u Skupštinu , da se  izazove krvoproliće. Znate da su i djeca bila pozvana da dođu sa njima, da su se ljudi maskirani  kretali među njima i to je bio prvi pokušaj“, kazao je Đonović.

2 KOMENTARI

  1. ….NEKAD INFOMBIROVCI-PA PROTIVNICI SOCJALIZMA…PA PROTIVNICI SAMOUPRAVLJANJA…PA PROTIVNICI DEMOKRATIZACIJE NAŠE ND MNE…PA PROTIVNICI NATOIZACIJE…PA ĆETNIC-TUTI KVANTI UDARNE TROJKE-PIONIRI DRUGA SLOBE SLOBODE…KOJI SU DANAS NA VLAST U ND MNE (pozicija+opozicija=MALO VIŠE OD NIŠTA..)PROMIJENILI VEŠTITE…SATOVE…MODU PRATU…NAROD VARAJU-IMOVINU NARODNU RASPRODALI-SVE ŠTO ZA NEBO NIJE SVEZANO-OTUĐILI(TUTI CVANTI) LADRI-OD PLANINA PA DO MORA-OD ŠTOJA DO DEBELOG BRDA-SA PRISTANOM NA MAMULU-LUŠTICA BAJ…BAJ….NIČE NASELJE “PLAGENTI DVA”-BAJ BAJ RIZOTI OD LAŽI I OBEĆANJA…..KO ME RAZUMIO DOBRO JE RAZUMIO -KO NIJE NEKA PONOVI OSNOVNU ŠKOLU-POZNATU PRĆANJSKU-KOJU NIJE USPELA DA ZAVRŠI…U GLAVU I DROB MNOGO JE IMALA-A MOGLA JE PO PAMETI-DA NAPREDUJE-PA BORAMI SVE DO ZADRUŽNIJE PLANTAŽA NARANAČA-NA IMANJE ĐUROVIĆA-DO POTOKA OD “BRŠTANOVICA”…ŠTETA NJU JE JEZIK PROGUTAO…JER JOJ NIJE IZDURALA NA RAMENU VASA VACUA MAXIME SONANT….KI PRAZNA TIKVA- BREZ ŠPICA..? ZVALI SU JE TETA -STRINA OD VICA…I REGULEEELELEEEE…DA ISPUNJA ŽELJE SVOJE I SVOJE BLIZNICE…?

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]