Zaštitne maske od 10. aprila u apotekama Montefarma

0

 

Montefarm će do kraja dana završiti isporuku zaštitnih hirurških maski apotekama, u svim opštinama u Crnoj Gori, a prodaja će početi u petak 10. aprila, kako bi farmaceuti i farmaceutski tehničari imali mogućnosti da pripreme isporuku za prodaju.

Nakon procjene trenutne epidemiološke situacije, Nacionalno koordinaciono tijelo i Montefarm su se saglasili da se dio hirurških maski nađe u prodaji u apotekama.

“U međuvremenu, Montefarm će isporučiti svojim apotekama, u svim opštinama u Crnoj Gori, određeni broj zaštitnih maski, srazmjerno broju stanovnika. Broj maski koje se mogu kupiti ograničen je na pet komada po pacijentu. Prodaja će, prema odluci menadžmenta, početi u petak, 10. aprila tekuće godine”, kazala je Olivera Klikovac, portparol Montefarma.

Apoteke rade od 8 do 18 sati, a apoteke koje rade 24 sata nijesu mijenjale radno vrijeme.

“Koristimo priliku da apelujemo na građane da prilikom boravka u našim apotekama poštuju ograničenja kada je u pitanju broj osoba koje u istom trenutku mogu boraviti na 10m2 prostora, da poštuju međusobno rastojanje kao i odluku o broju maski koje mogu kupiti”, navodi Klikovac.

S.Đ.

CdM

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].