Međunarodni naučni Centar za istraživanje nasleđa Nikole Tesle u Kotoru

0
mogućnost duhovnog nadahnuća

Međunarodni naučni Centar za istraživanje nasleđa Nikole Tesle organizuje predavanje u kotorskom Institutu za bilogiju mora.

Predavanje koje će održati prof. Spasoje Vlajić na temu “Sreća se hvata mislima” i mr Milka Kresoje na temu “Misterije Nikole Tesle”, održaće se u ponedjeljak, 16. oktobra sa početkom u 18 sati.

*****

Uvjeren sam da je cio kosmos objedinjen, kako u materijalnom tako i u duhovnom pogledu.

Postoji u vasioni neko jezgro otkuda mi dobijamo svu snagu, sva nadahnuća, ono nas vječno privlači, ja osjećam njegovu moć i vrijednosti koje ono emituje cijeloj vasioni i time je održava u skladu. Ja nijesam prodro u tajnu toga jezgra, ali znam da postoji i kad hoću da mu pridam kakav materijalni atribut, onda mislim da je to SVJETLOST, a kad pokušam da ga shvatim duhovno, onda je to LJEPOTA i SAMILOST. Onaj koji nosi u sebi tu vjeru osjeća se snažan, rad mu čini radost, jer se sam osjeća jednim tonom u sveopštoj harmoniji.

Nikola Tesla

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]