Mikijelj direktor Morskog dobra

0
Mladen Mikijelj

Vlada je imenovala diplomiranog ekonomistu Mladena Mikijelja za direktora Javnog preduzeća za upravljanje morskim dobrom.

On će na toj funkciji naslijediti Predraga Jelušića, koji je razriješen dužnosti.

Potvrdu za imenovanje Mikijelja dala je i Komisija za kadrovska i administrativna pitanja.

“Komisija za kadrovska i administrativna pitanja je, kao stalno radno tijelo Vlade nadležno za pitanja predlaganja imenovanja, postavljenja i razrješenja iz nadležnosti Vlade, razmotrila predlog ministra ekologije, prostornog planiranja i urbanizma i, imajući u vidu da direktora Javnog preduzeća za upravljanje morskim dobrom Crne Gore
imenuje Vlada Crne Gore na period od četiri godine, podnijela Vladi predlog da za direktora Javnog preduzeća za upravljanje morskim dobrom Crne Gore imenuje Mladena Mikijelja”, navodi se u rješenju.

Vlada je razmotrila i prihvatila Predlog rješenja Komisije.

Mikijelj je bio sekretar za investicije Opštine Budva.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].