Milo razbio protivnike u prvom krugu

55
Milo Đukanović

Većinskom voljom građana Crne Gore, na današnjim predsjedničkim izborima u prvom krugu pobijedio je Milo Đukanović, kandidat Demokratske partije socijalista.

Za njega je prema prvim preliminarnim, nezvaničnim rezultatima CEMI-ja glasalo 54% od ukupno 63,6% izašlih građana Crne Gore na ovim predsjedničkim izborima.

Podsjećamo, ukupno upisanih birača u Crnoj Gori 532.599 birača.

Prema saznanjima Skala radija ne postoji mogućnost da se pobjeda Đukanovića dovede u pitanje.

“Nezadovoljstvo opozicije je logično i rezultat je njihovog odnosa prema Crnoj Gori i njenim građanima. Ovo pokazuje trend rasta povjerenja u politiku koju vodi aktuelna vladajuća koalicija, tako da će pobjeda i u Podgorici i drugim opštinama biti izvjesna”, kazao nam je visoki funkcioner DPS-a.

Na drugom mjestu je predsjednički kandidat većeg dijela opozicije Mladen Bojanić sa 33,4%, a kandidatkinja SDP Draginja Vuksanović osvojila je 8,1%

Marko Milačić kandidat Prave Crne Gore osvojio je 2,9% Hazbija Kalač, kandidat stranke pravde i pomirenja 0,8 %,Vasilije Miličković, predstavnik Grupe birača Građanska akcija i Partije penzionera, invalida i restitucije 0,5% i Dobrilo Dedeić, predstavnik Srpske koalicije 0,4%.

U Kotoru na 37 biračkih mjesta od 18.117 birača pravo glasa je iskoristilo 10.374 ili 57,26%, podaci su Opštinske izborne komijije koja još broji glasove.

Opštinska izborna komisija Kotor

Iz štaba DPS-a nema podataka o rezultatima sa birališta pa će Skala radio sačekati prve preliminarne rezultate Opštinske izborne komisije.

stiže materijal sa kotorskih birališra u OIK

55 KOMENTARI

  • Ljubo Ljubo koji si ti nepristrasni promatrac ha ha ha Pazi se da ne trefis kakvo prosuto ulje niz onu nizbrdicu ha ha ha
   I da ne zaboravim ZIVIO MILO

 1. Neka je vjecna Crna Gora!!! Ovi sto se i dalje koprcaju protiv nam jedinog vladara nikako da skapiraju da nam je to jedini put u EU! Odma sam iso da zaokruzim bez dvojbe nakon svih ovih godina, al boze sacuvaj kad sam komisiu u skaljare vidjeo sam skapirao neke stvari onaj supkojed crvenokozasti iz komisie je u protivnicku partiju, jos jedan razlog da crknes majmune glupi! A zna se u skaljare da je smece od covjeka al nisam na vrijeme cuo da je jos protiv jedine normalne partije….. A ja se cudim kako je uspio onu ljencugu glupu na tatu uvalit na drzavnu rabotu. Onaj kompleks polu musko polu zensko, nesposobnjakovicka totalna, da joj se udat no se niko ne zanima hahah. Jbg htjeli ste kotorani da maknete dps sa vlasti pa se sad prpajte sa takvim curkama, da nam se takve/takvi zaposljavaju! Tako vam i treba pokajacete se kad bude kasno!

  • koja si ti budaletina, radi takvih ce mi djeca sutra gladovat a ja penziju necu docekat, kako TI na ukapiras, koliko godina jos treba proc?!?!?!?!? a skaljarska komisiJa (posto si nepismen, poduci se malo) je bila upravo onakva kakvi su ti i ovi TVOJI na vlast – nesposobni, lopovcine i suplji! kakva ti tvoja drzava takva i komisija u skaljare, kad ste je VI organizovali, kakva ce drugacije bit?!?!??!?! ajde mrs

   • Deboto se vidi da si bijesan i da si izludio skroz naskroz.Eo ti ga Jokic i Moskovica pa se kiti kao sa brnjicama.Samo nas DPS i Milo vode u bolju buducnost!

 2. Titova Jugoslavja je pala-izgorela zbog pilećih mozgova i nezaježljivih gu…! Zato se bojim mojoj domovini-da joj se isto ne dogodi-pa da joj potomci “pilećih mozgova i nezaježljivh gu…”-ne dođu glave..prije no li carević Blažo(sinoć prezentan) ne zamijeni suverena cara našega-prvoga u našoj povjesti od Vladimira na ovamo….? I drugo veoma bitno-znaju li ovi naučno fantazeri-analitičari…za koga je glasovala naša vlada na čelu sa Duškom? Pitam,jerbo gi sinoć nijesam vidio na njihovoj komemoraciji u ulci “dva kovčega” u Pod Goricu…?

  • Mir Božji —Ti, Tito-nostalgičaru, da je pravde i poštenih ljudi, tom zlikovcu bi trebalo posthumno suditi za mnoge zločine protiv čovječnosti. Štaviše, za ciljno oktroisani Ustav iz 1974., koji je doveo do raspadaa države u krvavom građanskom ratu. Kad-tad sudiće mu pokoljenja za finansijski terorizam, kojim je nekontrolisanim kreditima zadužio zemlju. Umro je upravo na vrijeme, da ne vidi “svojih ruku djelo” – u grejs periodu. Tačno 28 dana poslije njegove pompezne sahrane imali smo preko noći prvu šok-INFLACIJU od 36% (!) Ostalo pamtiš, ako imaš 50 godina ili više.

   • kronika….”da je pravde”..bili danas trebao da odgovara ministar obrane Crne Gore za nedjela njegove vojske u “ratu za mir i paljenja šah tabli-neigranja šaha zbog šahovnice na Konavle-Dubrovnik-Slano-Mostar -Bosna-Hrvacka-Banija-Baranja-Vukovar-Kosovo-kluđerski laz?! I nakon svega što ste radili… desi se Bosna-koja je proguta peko 105 hiljada ljudi-od čega bijaše preko 60% nejač(djeca,žene,starci…!)..!A ti trlja prlja ! O TITU-koji je kriv samo za jedan propust-što dozvolio sebi da se preko noći u SFRJ od priučenih čobna stvaraju kadrovi poput tebe i tvojih predaka-od kojih su se masovno “proizvodili”loši čobani još lošiji činovnici-koji danas blejite od Vardara do Triglava..Dragi kroničaru…

   • OVI ULJEZI KOJI SE NE BOJE PLJUVATI PO MRTVIJEM VELIKANIMA I NECIJIM MRTVIJEM RODITELJIMA MOGU SVEGA I SVACEGA DOCEKATI!

    • Mili neodoljivo podsjećaš na uljeza..u mašinu od mesa uđeš VO-a izađeš kulen-oliti kubasica…?

 3. Opet moram koju dok ne prilegnem malo.Dao bi savijet nasem skaljaru iz komisije da se ni danas ni ovih dana ne oglasava na Skalu. Tako ce nas z…sto juce nije ludio po Skali da mi mislimo da ON nije ON!Adio ti ga sotobandijeru i pazi terapija se ne preskace!Veliki stres LJuta nije za z…

 4. Tri bokeljske opštine kontra Mila.
  Ako uzmemo u obzir da Milo ima veći rejting od svoje partije,nije teško zaključiti kako će na nekim sledećim proći ovi lokalni “ideolozi” Dps-a…….no,kad su ono lokalni u Kotor?Aa,tek 2020!
  Kotor:Opozicija 55%-Milo(drzavna mašinerija)45%

  • Hahahahahaha , brojke su neumoljive..Djukanović je u Kotoru dobio 823 glasa više nego žrtvenik Bojanić! U Budvi takodje 236 glasova više. U Podgorici je 15.780 više od Bojanića dobio!!!
   Ne širite dezinformacije…dovoljno ste se obrukali…

   • Alo SONJA,a što puče-a ne niče… u opštinama koje su izašle na izbore -koaliciono ispod 50%? Što bi tamo…? Znaš li zašto su bojkotovali..? Reci danu SONJA…Ljep pozdar za tebe ispod 50 %-a bliže 40 %…Da vi ne bijaše Purinije “poletaraca-LP”..pasali bi ste ka “LP-poletarci” na potnje izbore na Cetinje? Kakva bruka i zastiđe…kad se sve sabere..u toj vašoj koalicji..? No o tome će mo uskoro-analitički …đe je “pukla vaša ljubav u okviru 40 i kusur %..na ševero istoku naše domovine…?
    I za kraj,danu SONJA,da /ne/znaš,slučajno,zašto u opštini Plav nema biračkog mjesta sela VELIKA-ispod Čakora? Nije datida su je onim “amandmanima” Filipa i Tačija-već presekali u državu Kosovo( viđi na sajt:Državne iznorne komisje CG)…? Pa ni se javi-brzojavom…?

    • Velika, pravoslavno, mučeničko selo, opoziciono nastrojeno, nema izborno mjesto. Ko hoće glasati protiv Gospodara, mora desetak kilometara da putuje do Plava. Bojanić ima debelog razloga da ne čestita pobjedu protivniku.

     • Velika selo pod Čakorom-bez prefiksa “pravoslavno”-kakve veze ima sa demokracijom made in montenegro?..Da se ne zaboravi-a zaboravlja se kad se ubacuju ovakvi “prefiksi”(pravoslavno i slično?!)ljeta 1944 godine popaljeno i usput u njemu-samo radi toga što je PRAVOSLACNO- ubijeno stotine djece,starca i žena..koji su mrtvi,poluživi i poluzaklani pačani u vatru…Ni danas se nezna tačan broj stradale Veličke nejači..koji se kreće od 5-6 stotina do preko hiljau!! Uz to-zarad istorije i istine-koliko god bila gorka
      za komšije …Veličana-na žalost isti zapinju danas i oće uz pomoć vlasti Montemegra(protivustavni dogovor Tači-Vujanović) da Veličanima otmu imovinu u graničnom pojasu za državom Kosova-te da njome časte Kosovare sa Veličkom zemljom-od iskona! I na ultimu od ultime-opet zarad istine i istorije treba kazati da su pokolj u Velici ljeta 1944 godine izvele dvije SS nacističko fašističke divize i to: “Princ Eugen! sastavljena isključivo od njemačko austrijskih vojnika-i druga zločinačka divizija “Skenderbeg”-isključivo sastavljena od komšija muslimana i arbanasa-koji su bili izvršioci ovog genocida u PRAVOSLAVNOJ VELICI..gospodine “kroiničaru vašeg malog mista”dušebrižniče prema pravoslavnima-reklo bi se zbog kojih nemaš dobar san… ?

    • Neka ti Bog podari dobro zdravlje i da živiš 100god. Dozivjećeš da glasaš putem pisma jer godine čine svoje.
     Kada budeš tako glasao i tada će ti Milo biti na izbornom listiću.
     Zamisli koja je to kazna za tebe!
     Od srca ti želim dobro zdravlje i duboku starost.
     Zivio!

   • Na zanimljiv nacin analizirate broj glasova.
    Kad vec racunate na ovakav nacin,dodajte Milu i glasove od Milacica,Draginje,Milickovica i Dedeica,sto da ne?
    Milo je nadmasio sve??
    Bolje mu je da analizira rezultate u Boki,nece ovamo skoro u fotelju.
    Usput pozdravite poslodavce iz drustvenih i privatnih preduzeca,pocev od kotorskih najvecih privatnih.

     • Ajde se pofali. Da nije bilo tvojega glasa propao bi Milo skroz!Kad bude opet ti nemoj glasat i GOTOV JE!A i to ce uskoro!

 5. Crna Gora je 50 : 50 pozicija : opoziciji, a to je loše. DPS malverzacijama obezbijedi onih 5 % glasova koji im trebaju za pobjedu i to je to. Gubitnik je narod jer politikanti iz opozicije i pozicije dobro žive. Na žalost narodu pozicija je nesposobna da uredi državu i podigne standard života šta je razvidno iz katastrofalnog stanja crnogorske ekonomije. Opozicija je još gora šta se može vidjeti u opštinama gdje su došli na vlast kao npr. kotorska.
  Trebaju novi ljudi da preuzmu kormilo i opština i države inače smo propali do kraja.

 6. Postovana Skalo juce sam se z…. i ujutro dao jedan komentar koji ne smijete obijavit u izbornom danu. Moje izvinjenje . Sad mogu, jos sam malo pod gasom od sinoc jer smo slavili – DRUSTVO ODABRANO!
  Poljubac Dubi!

 7. Bokelju, Ljuti, Tripku, 108, Šuranju i nekima da se javim: đe ste p…. poltronske? Što sada četnički smradovi. Ostajete li ili se selite iz ove naše preljepe CRNE GORE! Pružio vam je Milo zadovoljstvo, da mu puvate u prkno još 5 godina. Zalud se tješiš Bokelju ” smradu” koja Boka, valjda nisi zaboravio da je to naša CRNA GORA. Sanjaj ti samo, kao i do sada i piši gluposti!
  Polupali smo vas kao p….
  AJ POMALO VI KOJE SAM NAVEO I NEKE KOJE SAM ZABORAVIO NA ZAJEDNIČKO PUŠENJE. TO BAREM RADITE KAKO VALJA, SVIH OVIH GODINA. ŽELIM VAM DA TAKO NASTAVITE I NAREDNIH PET!!!

  • Nemo tako Moj grad doce im slabost tlak ce im skocit! Eo taj sto si ga nabrojao jos u komisiju.Sada su ZALBE u pitanje!Alooooooooo koja je URA?Crven je jutros ko LJUTA paprika Leskovacka!

  • Gospon Moj gade…evo nas evo, koji se 30 godina nismo šporkavali niti se olovke dofaćali-niti zaoruživali vas i vaše kandidate obadala goveda i magarce….pionire iz ABlejanja kontrarevolucije…(pozicija i opozicija!!!)”za spas srpastva i Kosova”-1988/1989 godine-pod samare živoga i mrtvoga (pune 17. godina 4.mjeseca i 10. dna-11/14 januara.1989 do 21.maja.2006) kasapina i grobara sa Dedinja!!! No ipak,je pošteno čestitati vam pobjedu i “dobitak plus:…sinoć je naša domovina-…dobila na uvid-viđelo carevića prestolonaslednika pored oca suverena”..koji će ga zamijeniti za 10 godina na carski tron naše domovine…i to prestupme godne 2028….Naredno javljanje-biće ti Moj gade…iz opština sa većinskim manjinskim narodima…đe ste okončali ovu epohalnu pobjedu-odziva ispod 50%..kao proizvod velike ljubavi-za našom domovinom i njenim suverenom

   • mir Bozi, pogotovo ti nisi olovku dofaća, niti se šporkao prljavim rabotama. Toliko si čist, čedan i nevin, da si nas raznježio svojim tekstovima.
    Muči tu balvanu stari, ostavi se ti onoga čega ti najviše fali i čega nikada nisi imao, a to ti se zove “POŠTENJE”
    Vidi se kako mjenjaš imena po portalu. To najbolje govori ko si i kakav si.
    “U jazbinu se uvuci pacove ofucani”

    • POZNATIMA NE PRIPADAJU -PREFIKSI ,NITI MAJU POTREBE-SVI IH ZNAJU..I PORED TRUDA VAS NIKOGOVIĆA KOJI SVOJIM JEZIČINAMA SIJETE MRŽNJU(NACIONALNU,VJERSKU I SVAKU DRUGU IDIOCKU(NASLEĐENU OD PRDAKA!) POMIJEŠANU SA LAŽIMA PO OVIM PORTALIMA! KOJE SI POTVRDIO TVOJIM ŠPIC ZAMETIMA,POPUT TVOG “G/r/ADE I SLIČNO” KOJI SE KRIJEŠ KAO KURVA I USPUT VJEĐAŠ I BRLJAŠ SIJUĆI LAŽI-NESOJU OD NESOJA!

  • Gospon “Moj grade” molim Vas lepo..dajte upristojite se! Znate,nije ovaj Portal vaš rural oliti jazbina.

   • Hvala na savjetu! Znam da moji pojedini komentari prelaze granicu pristojnosti, ali svi su pisani kao replika pojedinim komentarima koji su nepristojniji od mojih, ili vi čitate samo moje, jer oni vaši mogu da pišu što god oće. Žao mi je što je tako, ali kod mene vaša (njihova) perfidna i pokvarena ideologija, nikada neće moći da prođe. Ovo je moja i Država, svakoga ko je voli i ja ću je braniti cjelim svojim bićem u svakom trenutku kada bude trebalo, od takvih ljudi punih mržnje prema njoj!
    Sto se tiče “kurvi” to je rječnik onih istih nesoja koji su prolivali krv, na prostorima bivše nam velike Jugoslavije!
    Djela sve govore, a Bogami i potpis ovoga smrdljivog tvora, koji se potpisuje kao “ništa bez Amfilohija”
    Mislim da je to dovoljno!

    • Moj grad —“Znam da moji pojedini komentari prelaze granicu pristojnosti,…”

     Ne samo “pojedini komentari”, nego, u globalu, tvoje vulgarno oblajavanje neprimjerenim govorom (pisanjem), dostojno je najgore kalašture i besposlene torokuše.

     • Pokvareni podli idiot na portalu! Bez kicme i m..sa vise imena.
      Puni Mom gradu kome nisi ni do koljena.

 8. AloooooLJUTA DjURA, jesi li spavao sinoc?Kako si figurao jucera u onukomisiju. Sve si zene zasijenio skaljaru! Onijem ocima si koso gore dolje ma lijep si ka slika i napuvan ko puran! E juce te nije bilo na SKALU morao si cijeli dan na rabotu u komisiju.Sto bi mi u Skaljare brez tebe sotobandijeru! MILOOOOO MILOOOO

 9. Haaaaaa.KOTORANIMA JE DOSTA LAZNIH OBECANJA I DPS LOKALNOGA I OVIH NOVIH CUVENIH DEMOKRATA.
  ZATO PRVI NISAM IZASO.

 10. Bokelj je si li se opskrbio Bensadinima (izvini na riječ hrvatskog podrijekla -opskrbio)
  ako nisi pođi do doma zdravlja da ti daju inekciju,
  Pomeo vas je MILO u prvo krugu, okrijte se po glavi ….kukavice jedne,
  Bojanić jandni sirak bez iđe ikoga…dobro je MILO reako,
  Bokelju uskoro će sunace zasijat i u Kotoru kada ova sprdačina od vlasti bude oborena
  a onda uklonjene table što su ih stavili,
  Vi ste gubitnici na čelu sa Bojanićem tužnim sirakom ,Dedeićem srpskim fašistom i klovnom od Milačića a svi Milovi kandidati izuzimam Draginju, skupa ne bi ni klozete čistili u Beču.

  • Rezultat u Kotoru,H.Novom i Budvu pokazuju stabilnilnost koalicija na vlasti.
   Čak ni Milo koji ima veći rejting od svoje partije to nije promijenio.
   To govori da DPS skoro na vlast u Boku neće…..
   Pored svih pritisaka u lokalnim preduzećima,drustvenim,privatnim,što se Kotora tiče….ćorak!

   • Ðukanović je osvojio više glasova nego svi ostali kandidati zajedno-53,8 odsto glasova, a svi ostali kandidati 46,2 odsto.
    Ono što je interesantno da je Đukanović pobijedio Bojanića u opozicionim opštinama Kotoru (4766:3949) i Budvi (4178: 3942), dok je Bojanić imao više glasova u Beranama (7325: 7192) i Plužinama (1183: 542).
    Toliko o stabilnosti koalicije na vlasti u Kotoru!
    Razmišljaju li pojedini opozicioni lideri gubitnici da, možda, podnesu ostavke?

    • O Lanterna…a danu bila vesela…viđu da sve znaš..a reci nam kako je bilo u Petnjici,Rožajama,Plavu,Gusinju,Ulcinju,Tuzima,Herceg Novome…I objasni nam kako to da ovo tvoje lupetanje…nije podudarno…A znaš li bila vesela…a za kogasu bili ovizi od 63 % do 100 % sa ovom “veljom” razlikom od 53,8% do 46,2%…da nijesu to ovizi “manjinci-iz “pozitivne diskriminacije”…alamakovići koji glasali ne glasali-imaju “trč trč”poslanike od planina pa do mora..ispod Bara i Kotora?

 11. Milo izgubio u Kotor,Herceg Novi,Budvu,Berane……u Baru imao 175 glasova vise a u Pg 300……
  Izlaznost 63%,Dps ima stabilno biracko tijelo,izveo sve sto ima….
  Ali vazno,u Kotor fasovao!
  Jos malo nece imati kontrolu Dps u cijeloj Boki!

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je skala@t-com.me.