Miloš Dževerdanović: Kotorski kulturni centar pomaže Fondaciju Živka Nikolića

0
Miloš-Dževerdanović

JU Kulturni centar Nikola Đurković Kotor se uključio u akciju pomoći Fondaciji Živka Nikolića i sjećanja na njegovo filmsko stvaralaštvo.

Tim povodom Kulturni centar organizovao je omaž ovom velikom reditelju i projekcije tri njegova ostvarenja: Beštije, Jovana Lukina, Smrt gospodina Goluže.

Na inicijativu Kulturnog centra zajedničkim sredstvima institucija kulture i nosilaca kulturnih aktivnosti u gradu – Sekretarijat za kulturu i društvene djelatnosti Opštine Kotor; OJU Muzeji Perast; Pomorski muzej Crne Gore Kotor; Turistička organizacija KO; JU Kulturni centar Nikola Đurković − finansijski je pomognut rad Fondacije, koja je u znak zahvalnosti poklonila sliku – ulje na platnu Živkova šarena laža, autora Petra Nikolića (sina pokojnog reditelja) i koja krasi foaje Kina “Boka” kao sjećanje na jednog od najvećih crnogorskih stvaralaca iz oblasti kinematografije.

Iskreno zahvaljujemo svim institucijama za solidarnost i učešće u ovom projektu i molimo da ovu akciju predstavite u vašem programu.

Direktor,

Miloš Dževerdanović, dipl. ecc

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]