Mimu Draškoviću plaketa za izuzetan doprinos razvoju odnosa s javnošću, integrisane komunikacije i medija u Jugoistočnoj Evropi

0
Prof. dr Mimo Drašković

Organizacioni odbor pete međunarodne naučno-stručne konferencije PR & Media Days Mostariensis, koju organizuju Filozofski fakultet Sveučilišta u Mostaru, i Al Ghurair Sveučilište iz Dubaija, dodijelio je plaketu za izuzetan doprinos razvoju odnosa s javnošću, integrisane komunikacije i medija u Jugoistočnoj Evropi prof. dr Mimu Draškoviću, uredniku međunarodnog naučnog časopisa “Medijski dijalozi”.

Osim Draškovića, ovogodišnji dobitnici su eminentna imena iz zemalja regiona i to: prof. dr Dejan Verčič, prof. dr Nino Ćorić, prof. dr Danijel Labaš, doc. dr Gordana Lesinger, doc. dr Dušan Stojaković, dr Siniša Kovačić, Danijel Koletić, Valentina Rupčić, Dragan Savić, Faruk Borić, Daliborka Predragović i doc. dr Đorđe Obradović.

Organizacioni odbor  pete  međunarodne naučno-stručne konferencije PR & Media Days Mostariensis, koju organizuju Filozofski fakultet Sveučilišta u Mostaru, i Al Ghurair Sveučilište iz Dubaija, dodijelio je plaketu za izuzetan doprinos razvoju odnosa s javnošću, integrisane komunikacije i medija u Jugoistočnoj Evropi prof. dr Mimu Draškoviću, uredniku međunarodnog naučnog časopisa “Medijski dijalozi”. Osim Draškovića, ovogodišnji dobitnici su eminentna imena iz zemalja regiona i to: prof. dr Dejan Verčič, prof. dr Nino Ćorić, prof. dr Danijel Labaš, doc. dr Gordana Lesinger, doc. dr Dušan Stojaković, dr Siniša Kovačić, Danijel Koletić, Valentina Rupčić, Dragan Savić, Faruk Borić, Daliborka Predragović i doc. dr Đorđe Obradović.   „Velika je čast primiti nagrade na PR & Media Days zato što je to postao najveći znanstveni skup iz odnosa s javnošću u Jugoistočnoj Europi. Ovo što se uspjelo u Mostaru, da se okupljaju znanstvenici od Slovenije preko država Jugoistočne Europe do Dubaija, je vrlo veliki uspjeh“, rekao je Obradović u svom obraćanju ispred nagrađenih.

https://www.sum.ba/objave/novosti/unatoc-pandemiji-pocelo-je-peto-izdanje-konferencije-pr-&-media-days

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]