Ministar ekonomije dr Vladimir Kavarić odgovorio gradonačelnici Ćatović

11
Marija Ćatović- Nebojša Kavarić

Nakon učestale priče o namjeri Jugopetrola AD Kotor da upravu preseli u Podgoricu, čime bi 200 zaposlenih bilo prinuđeno da se preseli u Podgoricu ili ostane bez posla, gradonačelnica Kotora je uputila pismo ministru ekonomije dr Vladimiru Kavariću.

U pismu kotorska gradonačelnica navodi da za preseljenjem nema nikakve potrebe i traži od ministarstva da iskoristi svoje pravo zlatnog glasa da spriječi ovakve kombinacije koje su direktno uperene protiv interesa zaposlenih i grada Kotora.

Kako saznajemo, ministar Kavarić je odgovorio gradonačelnici Ćatović i kazao da će u što hitnijem roku razgovarati sa upravom kotorske kompanije i objasniti im zbog čega preseljenje Jugoperola u Podgoricu nije interes Vlade Crne Gore.

11 KOMENTARI

 1. zna li mi neko kazat koja je to NADJA u JPK sto ima pozadinu a nista ne zna, i ne cini, mozda je obradim da me povede u Pg,tetka bi mene primila u stan. Ovako gluvarim oko bazena, nema sanse da se zaposlim. Osim ako ta nije udata, onda nista

 2. kakva Nadja , je li se to vi sprdate da ce jedna nebitna cinovnica koja tamo sjedi jer ima debelu vezu ostavit preko te veze JPK u Kotor ? Moze jedino uspjet da nastavi da sjedi u Pg, a vi placite za catovickom, falite je, kao da ce to rijesit nesto. Ako od toga bolje spavate i vjerujete u nemoguce, nastavite

 3. ma kakva gradonacelnica. Ako Nadja to ne sredi sa Mugijem i onim do njega, sto je u Kotor , nema
  nista od toga, moje Jugopetrolke, moracete pit kafu doma !

 4. Na to se trebalo mislit kad se prodavalo kao i za Fjord i zgradu Jugooceanije. Vlasnik diktira a sva ostala prica, macku o rep. Privatna svojina je na zapadu amin a jedino ako necemo ponovo komunizam pa da sve te objekte nacionalizujemo. Adio Jugopetrolje, sretan put u PG!

 5. sve je otislo za Pg zasto ne bi mogao i Jugopetrol koji je uz to privatno vlasnistvo,tako da Grk moze sa svojom imovinom moze da radi sto mu je god volja,tu ni Maja ni Kavaric ne mogu nista sem da pise depese i molbe,o ovom pitanju se moglo mnogo ranije pricat no ocito je to nekom smetalo ili mu nije bilo u interesu

 6. Ako dozvolite, i pismo i “povratna informacija” nemaju nikakve
  težine ni garancije da Grego neće učiniti šta je naumio.
  Je li taj gospodin Mavromatis, ili kako mu je već ime, kupio Jugopetrol?
  Jeste.
  Je li kupio i zgradu na Benovu?
  Jeste.
  Može li neko objasniti zašto vi, ja, bilo ko, ne bi mogao prodati
  ili mijenjati svoju kuću.
  Zato ako Grego iz bilo kojeg razloga nađe interesa da preseli u Podgoricu,
  neće taj pitati ni Maju, ni Naju, ni Kavarića.
  Seobom u Podgoricu, riješio bi se vjerovatno polovine personala.
  Na našu žalost, ja tako vidim pitanje opstanka Jugopetrola u Kotoru.
  Volio bih da me neko demantuje, da jednom prestane dislokacija
  institucija iz Primorja u PG. Treba još samo da Pomorski fakultet
  presele u luku Berane!

 7. Hvala vam predsjednice opštine od Boga Vam zdravlje. Znamo se, radile smo nekada skupa u ovoj firmi.. Nije me začudilo Vaše angažovanje da Jugopetrol ne pasa u Podgoricu.

 8. Maja vidi dalje nego svi ovi oko nje koji nemaju pojma osim što znaju da podrivaju i izmišljaju razne priče. Naprijed Majo želimo evropski Kotor kao i njegov zaliv, moderan izgrađen za savremene uslove življenja. UVIJEK ZA MAJU!!!

 9. Napadali su Vas i po gradu po običaju lajali kako ništa nijeste učinjeli i prstom za Jugopetrol. Sada nema reakcija. isto je i sa ostalim Vašim angažovanjem za Kotor ali družina određena za dežurne kritičare ponedjeljkom vodi li vodi kampanju protiv Vas. Ja za vas počinjem novu. U potpisu za Maju sa grupom istomišljenika a biće nas još i te kako.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]