Ministar Gvozdenović i gradonačelnik Novosel konstatovali da je Tivat postao prepoznatljivi nautički centar na Mediteranu

1
Ministar Gvozdenovic u radnoj posjeti opstini Tivat

Ministar održivog razvoja i turizma Branimir Gvozdenović, sa svojim saradnicima, boravio je danas u radnoj posjeti opštini Tivat. Ključne teme razgovora predsjednika opštine Tivat Ivana Novosela i Ministra Gvozdenovića bila je analiza razvojnih potencijala opštine kao i infrastrukturne pretpostavke za dalji razvoj i unapređenje Tivta.

Zajednički je konstatovano da je u dosadašnjem periodu realizovan značajan broj aktivnosti  u svim segmentima posebno u oblastima turizma, saobraćajne i komunalne infrastrukture, te da je Tivat postao prepoznatljiv turistički i nautički centar na Mediteranu.

Velika zasluga u promovisanju Tivta svakako pripada velikim investitorima poput Lustice development i kompanije Adriatic Marinas koji su svojim projektima i aktivnostima, ne samo u domenu ispunjavanja svojih ugovornih obaveza već i svojim društveno odogovornim ponašanjem, značajno doprinjeli ukupnom razvoju Tivta i Crne Gore.

Zaključeno je da, i pored činjenice da je mnogo toga do sada urađeno, treba uložiti dodatne napore u unapređenju poslovnog ambijenta u cilju privlačenja novih investitora i valorizaciji potencijala opštine uz pronalaženje održivih rešenja u budućem razvoju našeg grada.

1 KOMENTAR

  1. Auuuuuu dobro su bome konstatovali.
    Sad kad su ugasili Arsenal i došo gazda Mank i sve za male pare kupio, pa okitio Tivat novim zdanjima da više nije neinteresantni gradić, nego našminkani skupi, prodani gradić za snobove i njihove monture, a i raznorazni biznis.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]