Miodrag Vlahović: Crna Gora će biti članica Alijanse i ostaće prijatelj

2
Miodrag Vlahović

Mislim da je dobro što se zamjenik ruskog ministra inostranih djela susrio sa našim zvaničnicima.

Neposredni  razgovori mogu samo da koriste.

Saopštenje iz kabineta predsjednika Vujanovića je tako sročeno da ukazuje da je to bio razgovor u kojem su potvrdjene razlike povodom onog pitanja koje je, u ovom trenutku, najznačajnije za Crnu Goru.

Nije novost da Rusija ne podržava naše pristupanje Alijansi.

Nije novost, ali nije ni tragedija.

Za Crnu Goru je bitno da ostane posvećena evro-atlanskoj agendi, jer je to, bez obzira na namjerne i sračunate dramatizacije, najvažnija poruka za visokog gosta iz Rusije, ali i za naše saveznike i prijatelje iz NATO-a i iz EU.

Treba istaći da ne postoji niti jedna relevantna politička adresa u našoj zemlji koja projektuje budućnost Crne Gore koja je konfrontirana sa našim prijateljima iz Rusije.

Crna Gora, s druge strane, ne može biti odgovorna, niti će pristati da bude zloupotrijebljena u svrhe najnovijih konfrontacija u trouglu Moska-Brisel-Vašington.

Ne radi se tu o nama, niti smo mi na dnevnom redu, bez obzira na sporadične ljutite izlive i prijeteće poruke nekih ruskih zvaničnika i njihovih domaćih imitatora.

Crna Gora će biti članica Alijanse i ostaće prijatelj Rusije.

2 KOMENTARI

  1. Bokelju, ako bih se postavio u poziciju Srbina sa zdravim rasudjivanjem sto je kod ovih nasih crnogorskih velika rijetkost za sto ste ti i Altair najljepsi primjer, najveci trenutno srbomrzac je Vladimir Putin koji vam je starvio prst u zivu ranu. Pri tom mislim sto je Krim uporedio sa vasim Kosovom. Dao je legitimet osamosaljenju Kosova i na to se pozvao pri otimanju Krima od suverene Ukrajine. To vam je zastitnik i prijatelj? Ne treba vam neprijatelja kad su vam zastitnici ovakvi, a vi ih molim vas i dalje slavite i docekujte paradama, ljepota vas je gledat takve. Kad to vidim svaki put recem, Bog nas je veliki i sv. Vasilije ostroski vidio, te smo obnovili nezavisnost i nemamo vise veze sa ovim nebesko infantilnim narodom i drzavom.
    Do sad je bilo zabavno ovo sa Rusima i Srbima gledat, sad mi ih je lagano zao,jer ovo ih sa Kosovom stvarno boli, a i kakvi god da su bili su nekad nasi.

  2. Udaviše ovizi…
    A viđi im logo, antitalenti za kompoziciju kolorita.
    No, slaganje boja je nebitno, kad treba drmnuti lovu.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].