Ambasador Vlahović: Novoj vlasti je Dan Pobjede zapravo Dan Poraza!

1

Miodrag Vlahović

Nakon pisanja medija o usmenoj sugestiji Ministarstva prosvjete, nauke, kulture i sporta upućenog upravi Osnovne škole “Lovćenski partizanski odred“ na Cetinju da pokrene disciplinski postupak protiv nastavnice istorije Sanje Vujović, jer je, navodno, zloupotrijebila učenike u političke svrhe time što su učestvovali u polaganju vijenaca sa predstavnicima SUBNORA Crne Gore u Podgorici i učestvovali u programu obilježavanja Dana pobjede nad fašizmom, na tviteru se oglasio crnogorski diplomata Miodrag Vlahović.
On je napisao:
Od svih dosadašnjih poteza aktuelne vlade, uključujući sramno negiranje genocida u Srebrenici, ovo je postupak i stav koji najbolje pokazuje civilizacijski, moralni, kulturni i politički sunovrat i sramotu kojoj smo izloženi.

Novoj vlasti je Dan Pobjede zapravo Dan Poraza!

1 KOMENTAR

  1. …EXSAMBASADORE VLAHOVIĆU-KAŽITE KOJOJ I ČIJOJ VOJSCI JE-NAŠ AMBASADOR-U BRACKOJ SLOVENIJI dr.MIOMIR MUGOŠA NA KOČEVSKE JAME-ROGOVE NA-“POLOŽIO CVIJEĆE SJEĆANJA -OKUPANE SUZAMA I BOLIMA ZA ONIMA U KOČEVKIM JAMAMA?..”TOGA PETROVDANA” I NIKD PRIJD E NI POSLIJED DO DANA-DANAŠNJGA?…KO ZNA ?MOŽDA “ŽALOSTI BAĆANJECVIJEA DASEPONOVI OVOGA PETROVDANA-2021 GODINE-NA 8O.HEROJSKU I JUNAKU GOIŠNJICU STVARANJA-“LIBERO MOTTENEGRO”-NA NAJSRAMOTNIJI PETROVDAN-1941 GODINE)-12.JULA.2O16.godine(75 GODIŠNJICA STVARANJA “VIVA VERO MONTENEGRO”-NA “JUNAĆLO CETNJE-12.JULA.1941”-ZAČINJENO IZRAVNIM PRISUSTVOM FAŠISTIČKOG GENERALA PIRCIA BIROLIJA-GUVERNERA “MOTENEGRA”-I MITOPOLITA-JOANIKIJA(SRILJANOG-OD STRANE NOVE ANTIFAŠISTIČKE VLASTI CRNE GORE KAO “RATNOG ZLOČINCA”-1945.GODINE..?!

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]