Mirza Krcić: Preko dvije hiljade gostiju samo iz zemalja okruženja

1
sa dočeka u Kotoru

Mirza Krcic

Mirza Krcić

Manifestacija “Od Božića do Božića” polako ulazi u završnu fazu.

Kotorska Turistička organizacija je zadovoljna postignutim, tim prije što je prvi put organizovala nešto potpuno drugačije od onoga što su nudili ostali turistički centri Crne Gore.

Pokazalo se da Kotor ima snage i znanja da iskorači i napravi feštu koju će brojni posjetioci dugo pamtiti i, kako su kazali, obavezno doći i naredne godine.

Podsjetimo, program “Od Božića do Božića“ počeo je 22. decembra prošle godine i traje sve do 8. januara ove.

Mirza Krcić, direktor kotorske Turističke organizacije je posebno istakao novogodišnju noć i koncerte 1. januara kada je u rok’en’rol fazonu dočekana Nova godina.

Posebno raduje, kazao je on, što je Kotor imao  brojne goste, posebno sa područja bivše Jugoslavije koji su ciljano došli u naš grad.

Da su se dobro proveli potvrđuje veliki broj mejlova koje Turistička organizacija dobija ovih dana i komunikacija putem društvenih mreža, naročito facebook stranice ove organizacije.

Javljajju se gosti iz Baške vode, Makarske, Dubrovnika, Rijeke, Čačka, Beograda, Sarajeva.

Gosti su izabrali Kotor s namjerom da novogodišnje praznike, kako su sami kazali, provedu u gradu koji svojom ljepotom prosto plijeni i koji zna da ugosti i pruži pravi doživljaj.

Krcić je prezadovoljan što se u Kotor došlo upravo s tom namjerom.

On kaže da je novogodišnjoj noći bilo preko dvije hiljade gostiju sa strane, a proteklih dana je Kotor posjetilo oko 5000 gostiju, stranih i domaćih.

“Potpuno drugačiji doček Nove godine se pokazao opravdanim. Naša očekivanja su zadovoljena i ono što je najvažnije, sve je proteklo mirno, bez ijednog incidenta”, kazao je Krcić.

On je posebno istakao dobru i kvalitetnu saradnju sa službama koje su uradile svoj dio posla kvalitetno i na pravi način.

To su prvenstveno Komunalno preduzeće Kotor, Uprava policije, Služba zaštite i spašavanja, obezbjeđenje Security vektor i Nikšića, Hitna medicinska pomoć i svi ostali koji su doprinijeli da sve protekne u najboljem redu, naveo je on.

Za nekoliko dana, tačnije 8. januara završava se manifestacija “Od Božića do Božića”.

“Svakako da slijede opsežne analize kako bi se dobila kompletna slika koja će poslužiti kao polazna osnova za organizaciju naredne godine. Biće to prilika da se uoče mogući propusti koje zadovoljna publika svakako nije mogla da osjeti. Nakon ove manifestacija, kotorska Turistička organizacija okreće se redovnim djelatnostima u ovo doba godine. To su sajamske manifestacije gdje se Kotor mora predstaviti u svijetlu koje zahtjeva grad Svjetske kulturne i prirodne baštine. Nakon ovako kvalitetne organizacije Nove godine, o kojoj se svakako priča, biće to znatno lakše nego do sada”, rekao je Krcić.

1 KOMENTAR

  1. Uspješno…lipi moj džihadi džon, mali tatitn, i sjora od NVo od pineza…malo parica…malo interesa,za odabrane…a Kotor,kakvu korist je imao?!…pseudo brižnici nagrdiše ulaz sa onijem djedom ristom sotonom,tj. Gulivermrazom sotonicem…kašunima te koštaše jedno 10000 eurica…
    E tako presjatki moji dječki…akužali ste pomalo u džepice…eee makice moje male…sprdjnja vam je sve ovo i to znate i vi…tako da moj novi potparollu novopredviđene stranke što je planiraš sa sinom tatinim i tatom gradskijem,batali demagogiju…i čuvaj se za izbore lokalne…pozz makice moje jepe…

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].