Montenegro International: Podnijeta krivična prijava protiv Dragana Ilića

0
Dragan Ilić

NVO Montenegro International podnijela je danas Specijalnom državnom tužilaštvu krivičnu prijavu protiv Dragana Ilića iz Prokuplja iz Srbije zbog nezakonitog miješanja u izborni proces u Nikšiću.

Na veb sajtu https://security-kobra.ls.rs/rs/ ,se  navodi da je Ilić vlasnika PR i Agencije za obezbjeđenje “Security Kobra” sa sjedištem u opštini Prokuplje, na adresi Vasilija Đurovića – Žarkog 13 i da se radi o firmi koja se bavi uslugama sistema obezbeđenja.

“Na Instagram profilu pomenutog navodi se da je lociran u Herceg Novom sa aktivnim angažmanom u izbornom procesu u Nikšiću za potrebe izborne liste Demokratskog fronta čiji je nosilac Marko Kovačević”, ukazuju iz MI.

NVO Montenegro International, od tužilaštva i Uprave policije  da krivično procesuiraju pomenuto lice u utvrde koje poslove je isto obavljalo sa namjerom uticaja na birače i izborni proces u Nikšiću.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]