Montenegro International: Recept za Nikšić – demokratija prije svega, učimo od Carevića

1

Poslije mnogih apela međunarodnoj zajednici, i pored pozitivnih i civilizacijskih odziva na naše apele, ova Vlada se pokazala kao prevarant pred Evropskom unijom i NATO, a sudbina Crne Gore je u rukama nas Crnogoraca i naših bratskih manjinskih naroda, saopštili su danas iz NVO Montenegro International, ističući da su duboko zabrinuti za sudbinu Crne Gore.

“Ali ova Vlada ne odustaje od svojega zločinjenja, jasna i smjerna da pobjedu na izborima dobije uz pomoć fantomskih glasača sa dvojnim državljanstvom”, naveli su u NVO Montenegro International.

Svjedoci smo, kažu, da se Vlada organizovala da iz četiri države dovodi plaćenike koji bi glasali na izborima u Nikšiću.

“Za dnevnicu i sendvič, uz plaćeni prevoz, o sudbini Nikšića treba da odlučuju ljudi koji nikad nijesu privirili u Nikšić, koji su zalutali u izdajnički birački spisak, dopunjen prije izbora. Bez obzira na preminule od Covid-19, svetosavci drže otvorenim granice da bi nam “spasili ekonomiju”. Laž”, poručili su iz te NVO.

Pozvali su Nikšićane da reaguju poučeni primjerom prije lokalnih izbora u Budvi, kad je sadašnji gradonačelnik, tadašnji svetosavski oslobodilac, uradio ovo:

 

“Zapamtite Crnogorci i naša manjinska braćo: Ako uspiju u naumu, sav svijet će priznati faktičko stanje. Ako dopuštimo da nas strani nadničari, potpomognuti domaćom petom kolonom na vlasti, pobijede glasovima, mi smo izgubili bitku. Priznajemo svaki poraz koji demokratija donese, ali ne pristanimo da budemo nijemi posmatrači zločinačkog nauma koji je očigledan”, naveli su u NVO Montenegro International.

Zato pozivaju Nikšićane da urade isto što i Carević, dio sadašnje “demokratske” vlasti.

“Stanite na prilazne puteve Nikšiću i svako auto strane registracije zaustavite. Pitajte ih – đe ćete?! Đe obraza imate da krenete! Ne samo na putevima, budite kod svakog biračkog mjesta, znate vi komšiluk i ko je tu stranac. Ne dozvolite im da s mirom pojedu taj, za njih patriotski, za nas sudbinski sendvič, i da poslije toga autobusima, automobilima, sa dnevnicama u džepu odu u vukojebine iz kojih su na samo jedan dan došli! Popalite mobilne kamere, dokumentujte zločinački naum! MI će se potruditi da o svim nepravilnostima bude upoznata međunarodna zajednica”, zaključuju u toj NVO.

1 KOMENTAR

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]