Morsko dobro i Uprava za inspekcijeske poslove dogovorili kvalitetniju saradnju

0
Na sastanku u JP Morsko dobro

U cilju usaglašavanja zajedničkih aktivnosti i sistematske pripreme za sljedeću turističku sezonu, danas je u prostorijama Javnog preduzeća upriličen sastanak između direktora Uprave za inspekcijske poslove, Božidara Vuksanovića i direktora Javnog preduzeća za upravljanje morskim dobrom Predraga Jelušića, sa saradnicima.

Na sastanku su analiziriani problemi sa kojima su se suočavali Uprava za inspekcijske poslove i Javno preduzeće tokom protekle turističke sezone, sa ciljem da se definišu aktivnosti za nastavak saradnje.

Na sastanku je dogovoreno da Uprava za inspekcijske poslove i Javno preduzeće za upravljanje morskim dobrom u narednom periodu  zajednički  djeluju  po pitanju nelegalne gradnje i postavljanja privremenih objekata u zoni morskog dobra bez izdatih odobrenja nadležnog organa.

Dogovoreno je da će inspektori Uprave za inspekcijske poslove i pripadnici Službe za kontrolu zone morskog dobra Javnog preduzeća već od ponedjeljka 16. maja formirati radne timove i nastupati zajednički na terenu, kako bi se efikasnije izborili sa nepravilnostima u cilju suzbijanja sive ekonomije i zašite prostora u zoni morskog dobra.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]