Morsko dobro postavilo dizalicu za pristup moru lica sa invaliditetom risanskog Doma starih

2

 

Javno preduzeće za upravljanje morskim dobrom Crne Gore je kupilo i montiralo dizalice za pristup moru lica sa invaliditetom Doma starih “Grabovac”u Risnu.

Dizalica je postavljena na dijelu obale koji je inače namjenjen korisnicima doma.

Ova lokacija u Risnu prepoznata je kao prioritetna, s obzirom da na tom dijelu naše obale nije postojala infrastruktura u funkciji lica sa invaliditetom i smanjenom pokretljivošću, posebno uvažavajući potrebe starijih nepokretnih lica iz doma “Grabovac” kojima je korišćenje plažnih programa neophodno.

Javno preduzeće je za ovaj posao zadužilo firmu “V projekt” d.o.o. iz Nikšića, a vrijednost nabavke i montaže dizalice iznosila je 2.988,70 €.

2 KOMENTARI

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]