Mrčo!

13

Verbalni napad na poslanicu Socijaldemokratske partije Crne Gore Draginju Vuksanović Stanković od strane bivšeg novinara a sada ostrašćenika ideologije srpskog sveta, izazvao je samo prezir ove hrabre žene koja se istinom, kulturom i dostojanstvom bori za očuvanje tradicionalnih vrijednosti svoje Crne Gore. Naravno, pritom ne dozvoljava osionim ultrašima, kojima snaga leži jedino u topuzu, da nasrću bahato na njen integritet i suvereno pravo da kaže javno što misli, tim prije što ona savršeno dobro razumije svoju ulogu u društvu i svakodnevnu potrebu da građanima koji su glasali za nju, vjerujući u njenu etiku i visoka moralna načela, saopšti sve ono što im je interes da znaju.

Misleći da je jači, mali dio od čovjeka, krenuo je u akciju.

Podmuklo, skriveno iza tamne sjenke mračnih istomišljenika, da prozbori nečastivo prljavim jezikom, i uteče glavom bez obzira. To jedino takvi mogu, na tako  izabranom mjestu, na kome se našao ovaj punoglavac, jer je tu glib osnovno sredstvo bitisanja i golog opstanka. Isti kao on dali su mu prostor. Prevario se bivši. Nije uspio da dobači. Osim do samoga sebe.

Predsjednik crnogorskog parlamenta je reagovao, nakon brojnih prozivki zašto ćuti, jer je verbalno napadnuta poslanica. Kako se oglasio, bolje da nije. Kazao je „solomonski mudro“: “Ne moramo se slagati, ali se moramo poštovati. Posebno moramo uvažavati naše koleginice poslanice, tako da se nadam da se neprimjereni  istupi više neće ponavljati”.

A zašto posebno koleginice Aleksa? Pa ova koju navodno braniš, jača je od svih vas zajedno!

Nada se Bečić da ONO  neće više (za)udarat, a zaboravio je na javnu osudu njegovog komentara upućenog  Draginji Vuksanović Stanković, koji je ocijenjen kao degutantan i seksistički. Misli da se zaboravilo. Nije Aleksa, predsjedniče i lideru demokratije.
Valjda je nakon ovoga procijenio da je politički bolje da se oglasi.
On toliko, a demokratski Dritan ni toliko.

Vrhovni apostol pak, ima prečeg posla oko temeljnog ugovora u koji bi da zaviri Abazović, ali mu ovaj ne da ni za živu glavu. Prvom saradniku krije namjeru. A nema potrebe jer će istorijski hapsač dići ruke za sve što može naškoditi Crnoj Gori. A što više može od temeljnog ugovora koji vrvi lažima o Srpskoj crkvi i njenom datumu nastanka.

Nije vrijedno komentarisati zle naume, klevete i uvrede, kojih je sve više u Crnoj Gori. Ali nije normalno da naši građani kolektivno ne ustanu protiv svih verbalnih gadosti koje nam svakodnevno zagađuju  prostor u kome sve teže opstajemo.

O sramnom gestu nečastivog, oglasio se ko je smatrao da treba. Drugi u kaljugu, đe im je i mjesto.

Slavko Mandić

13 KOMENTARI

 1. Ljiga i s.rad,nes.j dno dna,kako on nije završio u Hag zbog širenja mržnje.Možda ga sad mini pendrek uhapsi da budem relaksiran

 2. Ne samo što mu je Bog dao fizičku malenkost maltene patuljak,
  Još manje mu je dao da bude čovjek i još manje morala u njemu ali
  ne leži vraže ima ona narodna,
  U malim bočicama otrov stoji
  Pa tako u ovome moralnom i fizičkom čovečuljku, toliko je zla
  da i poslije toliko godina od devedesetih ,luči otrova da truje sve oko sebe
  Ovaj dokazani klerofašista, četnik kome su idoli nosilac hitlerovog krsta P.Đurišić
  ubica i kukavica Puniša Račić i neizostvano D.Mihajlović.
  Ova ljucka sramota i moralna niskost, nije prošao bez nagrade
  za svoj dugogodišnji “rad” pa je tako počašćen da bude direktor srpske kuće u Podgorici
  od onih istih njegove pameti ,odgovorni za krvoprolića devedesetih a sada sebe prikazuju
  kao evropejci a znamo da su vuci u jagnjećoj koži.
  PODRŠKA DRAGINJI VUKSANOVIĆ !!!

 3. Srpski svijet se bavi intrigama i ćutukarenjem. To je proizvod Beogradske čaršije, sa prepoznatljivim rukopisom
  Dejana Lučića .

 4. Kaljuga i jeste za ove “genijalce”šporke iz vladti i okolo nje.
  Ovaj huškač iz 90 ih ponovo je dogmizao.
  Kukavica.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].