Mugoša: Izbori će biti bezbjedni

3
dr Boban Mugoša

Izbori će biti bezbjedni, uvjeren sam u to, rekao je direktor Instituta za javno zdravlje Boban Mugoša za RTCG.

On je naglasio da ako se budu poštovale mjere biće bezbjedni i birači i članovi komisija na biračkim mjestima.

“Moramo se suočiti sa situacijom kakva je i naučiti žitivi sa virusom. Vidjeli smo i da su i u mnogim drugim zemljama održani izbori, možda i u goroj situaciji nego u kojoj smo mi sada”, rekao je Mugoša.

Smatra i da će vakcini trebati vremena da dođe do nas.

“Morali smo da prihavatimo činjenicu da živimo s ovim virusom. Ubijeđen sam da se izbori mogu održati na regularan način” kazao je Mugoša i dodao da je ubijeđen i da se može naći rješenje i da glasaju oni ljudi u samoizolaciji, u karantinu itd.

3 KOMENTARI

  1. ….PROFESORE MUGOSA JA SE PONADAH-DA SE VI NEĆETE”UNOSITI” U RABOTE KOJE NEZNATE- NITI SU U DOMENU MEDICINE?! NAIME IZBORI SU STVAR POLITIKE-KOJA IZNALAZI (GODINAMA)KAKO NA LAK I “PROVJEREN NAČIN”..DOBJE IZBORE KORISTEĆI SVA SREDSTVA-UKLJUČUJUĆI I KRAĐU IZBORNIH REZULTATA…I KUPOVICU GLASČA-KA PIPUNE I PAPRIKE PO “OPUSTJELIM PJACAMA””! DAKLE ,PROFESORE ŠTO DALJE OD POLITIKE-DA NAM SE NE DESI “FRI MONTENEGRO-KORONA “NJET”-PO FORMULAMA DrPiSveto..KOJIM UPRAVLJA-(LJEKARSKIM TIMOM PROFESOA OD STRUKE-MEDICINE-KOJA NEMA VEZE -SA VETRINOM ….)-DIPLI ING VERDURE-PARIKA-KRSTAVACA-PIPUNA I DINJA…TRENUTNO NA ČELU MEDICINSKOG TIMA STRUČNJAKA I PROFESORA-OD STRUKE -DO JEDNE URE..”URE”-.DOK NAM OVAJ “DIPLI ING VERDURE” NIJE VRATIO KORONU VIRUS SA SAMO JEDNIM CILJEM..”DA IZBORI USPIJU-PO PLANOVIMA “AGRO POLITIKE DrPiSveto -EVO VIŠE OD 3O GODINA”-“ZAŠTITNI ZNAK” NASTUPAJUĆIH IZBORA-ZA KOJE VI OSOBENO TVRDITE …:” UBIJEĐEN SAM DA SE IZBORI MOGU ODRŽATI NA REGULARAN NAČIN”….ODNOSNO “IZBORI ĆE BITI ĆE BITI BEZBJEDNI,UVJEREN SAM U TO”…?!…I JA SE NADAM-UZ ONU “BOŽIJU-SVETU….:POMOGNI SE TI PA ĆU TE POMOĆI I JA..”?!

    • JORDANE MOLIM TE NOSI “SEMŠIR” PO OVIM VRUĆINAMA. OSJEĆAM DA SI MALO SAMANTAN. NEKA TE BAJKOVIĆKA PRIVEŽE NEĐE ĐE IMA LADOVINE. MANJE ĆEŠ NJAKATI.
      PI PUNO VODE!

      • …VI O SVEMU-A O SUŠTINI VAŠE ISTINE NI SLOVA?…KAŽI TE NAM BAR-KOJI SU VAS NAVELI RAZLOZI-DA NAM NE OBJASNITE DA LI ONA MAGARAD VLASNICE BAJKOVIĆ-VAŠE SVASTIKE(REKOSTE NAM NA OVAJ PORTAL 26.SRPNJA.2020 GODINE-NA TEMU:”NOVA HRVATSKA PARTIJA-FORMIRANA U TIVTU-DA VAM JE TAST-TAZBINA ČETNICI?).KOJA IH ŠETA PO BUDVI U OVE PREDIZBONE-VAŠE TIRADE-POKAJ.ANJA..SU VAŠA BLIŽNJA RODBINA TAST I TAŠTA..A VAŠA DJECA U SVOJIM VENAMA IMAJU NJIHOVU KRV-VALDA LETNIČKU-SRBPSKU ZA KOJU STE VI GINULI NA KONAVLE I IBROVNIK U SVETO RATU ZA MIR 1991-1999 GODINE?!

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je skala@t-com.me.