Muzički poklon gradu

1

sa koncerta profesora

sa koncerta profesora

Profesori kotorske Muzičke škole “Vida Matjan“ sinoć su na koncertu pod nazivom “Svom gradu“, u okviru Dana opštine, Kotoru poklonili od svog talenta i muzikom razgalili dušu publike koja je uživala.

Smjenjivali su se zvuci i akordi gitare, flaute, klavira, violine, harmonike, glasovi solo pjevača profesora koji i te kako imaju što da od svog znanja prenesu učenicima ove škole u gradu čija je tradicija muzika.

Na programu su bila djela Brouwera, Lacerda, Carrijoa,Beničkog, Montija, Rodriga, Dopplera, Gotovca, Khachaturiana u izvođenju profesora  gitare Romea Lukšića i Aleksandra Bubanje, profesora harmonike Gorana Ševaljevića, sopranistica Milice Lalošević i Aleksandre Dobriše, flautistica Zorane Jovanović i Tamare Knežević Kovač, profesorice violine Mileve Krivokapić i profesorica klavira Ane Mihaljević, Ljiljane Dončić, Dragane Krgović, Lidije Molchanove i Ane Milošević.

Dug i gromoglasan aplauz koji se prolomio koncertnom dvoranom crkve Sv. Duha kazao je sve.

1 KOMENTAR

  1. ,,,,,,,soptanistica, flautisticaaaa. Slušala sam, jedna flautistica je baš štonavala, ali bilo je divnih izvođenja.
    Pozitivna kritika. Muzikalni naprijed, oni napola, čestitke trudu, ali flautirajte doma

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]