Muzički pozdrav i zvončići za Novu godinu kotorske Muzičke škole

2
Muzička škola u Kotoru

Marina Dulović

Marina Dulović

U skladu sa tradicijskim vrijednostima, kotorska Muzička škola “Vida Matjan” ispraća staru i dočekuje Novu godinu muzičkim čestitkama kroz programe koji su u toku.

Jedan dio programa je u saradnji sa Hrvatskim građanskim društvom i Mandolinskim orkestrom “Tripo Tomas”.

Ukupno će biti  tri koncerta sa prikladnim Božićnim repertoarom.

Prvi je 18. decembra u Baru, 22. decembra je koncert u tivatskoj Donjoj Lastvi u crkvi Sv. Roka i posljednji u ovom združenom sastavu, podsjeća direktorica Muzičke škole Marina Dulović, će biti 23. decembra u kototskoj katedrali Sv. Tripuna u 20 sati.

Istog dana sat ranije u crkvi Sv. Duha – koncertnoj dvorani Muzičke škole je novogodišnji koncert ove škole, a 26 i njihov Božićni koncert na kome će biti isključivo Božićni repertoar.

Nastupiće hor najmlađih iz “Muzičke bašte” vrtića kotorske Muzičke škole, zatim hor niže Muzičke škole i orkestar škole, kao i hor učenika Srednje muzičke škole.

Nakon uspjeha sa posljednjeg državnog takmičenja i prve nagrade, svoje učenike će Muzička škola nagraditi po njihovoj želji posjetom Delta sitiju u Podgorici gdje će se tamošnjoj publici predstaviti sa istim Božićnim programom.

Još jedan značajan muzički događaj u susret feštama, 29. decembra je melodrama u izvođenju sestara, pijanistkinje Milice Vicković i glumice Marije Vicković u ulozi naratora.

U duhu tradicije i na način kojim škola živi životom Kotora, mi ćemo pozdraviti staru i dočekati Novu godinu, poručila je Dulovićeva.

2 KOMENTARI

  1. ovo se direktorica sprema za novi konkurs za direktora pa joj treba da se promovira kroz radio i novine…a dje je skola tokom godine,dje su ucenici srednje,dje su ulaganja u skolu,dje su nastavnici,dje su stipendije….samo licni interes…

  2. Hoce li jos neko u ovaj nas maleni grad Kotor proslavljat Novu i ispracat staru godinu. Ko ce rabotat. Jos neka se javu udruzenje pijacara da proslavljaju na pjacu od salate ja cu prvi doc !!!

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].