Na TV A1 emisija “Neđelja u petak” večeras u 20 sati i 15 minuta

1
Neđelja u petak

Na TV A1 emisija “Neđelja u petak” večeras u udarnom terminu u 20 sati i 15 minuta.

Urednica i voditeljka emisije je novinarka Milica Minić.

Tema:

1) Čija je sad RTCG?

A1 i Standard okupili su ekipu koja će bez dlake na jeziku da se izjasni o udarnim naslovima crnogorskih medija.

To su: Nevenka Bošković Ćirović (RTCG i Sindikat medija), Gojko Raičević (in4s), Slavko Mandić (Skala radio) i Marko Novaković (777).

1 KOMENTAR

  1. Jedva čekam da čujem što će reći ovi poslenici-pisane i tiskane riječi-“reče mi jedan čoek”-sa mikrofona..trenutno četiri “neovisna medija”-u našoj maleckoj domovini..koja ćeta uz zvuke “nevinosti i neovisnosti”-do jedne ure-ka što bi one “povijesne 1988-1989 godine-godina promjena demokrckih normi-u demokracki apsolutizam-sa tragičnim posledicama…evo brezmalo 30 januara…ABlejanja na svaki kantum-ćošak-kut-ugao…?…Lele čojstvo i junaštvo za vama danas -i za naviek…leleleee…?!

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].