Na TV A1 emisija “Neđelja u petak” večeras u 20 sati i 15 minuta

16

Teme emisije u petak 3. januara 2020:

 1. Kako se dešavanja oko zakona prelamaju na Budvu, kao i na naciju generalno.
  Konkretne i moguće posledice na politički i javni život

Govore: Nevenka Bošković Ćirović (RTCG i Sindikat medija), Slavko Mandić (Skala radio) i Gojko Raičević (in4s).

Gosti emisije Vladimir Bulatović, predsjednik OO Crnogorska i potpredsjednik Opštine Budv i Nikola Jovanović, šef kabineta predsjednika opštine Budva.

16 KOMENTARI

 1. Po Nevenki je najbolje da crkva bude iznad drzave a da Amfilohije diktira sta treba da se radi. Podrska takvoj crkvi je podrska vracanju u srednji vijek i nestanku Crne Gore. U cemu je onda logika da Nevenka prima platu u javnoj ustanovi? Neka se zaposli kod Gojka ili neka se politicki angazuje u DF.

 2. Nevenka Ćirović je prava novinarka.
  Sto se tice njenih stavova,koga isti ugrozavaju?
  Gospodja je vjernik,podrzava svoju Crkvu,da li je nesto neistinito ili lose rekla u emisijama?
  Druga stvar je sto nien stav ne odgovara dps kerberima.
  Ovdje su neki komentarisali da “joj nije mjesto na drzavnoj televiziji?!”
  Zar se ta televizija ne finansira i od poreskih obveznika koji su vjernici MPC?
  Sto je problem?

  • Vecina stvari koje kaze gospodja neistina , a jos vise istina presuti koje ne idu u prilog Amfilohiju ili DF. Evo. Gdje to cula da izadje na te litije 100000 ljudi. Mozda u sve ove dane koliko litije traju. Ali tu se vrte jedni te isti. Sta cemo sa ogromno a vecinom Crne Gore sto ne hodaju po tim litijama?

 3. Pitanje je treba li Slavko Mandić da sjedi u studiju zajedno sa Nevenkom I gojkom kao domaćin. čemu to služi? Gojku je glava veličine klikera u odnosu na tijelo i mrzi sve što je crnogorsko. neka ide u Srbiju kada je toliko voli bez obzira što je ovdje rodjen. Očito mrzi rodnu grudu.

  • …A VI OSTALI GOJKOVI “maskirani”PAJDAŠI..IZ 1988-1989-1999-2020 GODINE…ste i dalje g.com u Crnu Goru-a DUŠOM I SRCEM U SRBIJI-KA VAM PRECI…UMILJATO PRASE DVIJE MAJKE SISA!!! IVERICA NE PADA DALJE OD balvana…!!!

 4. Jedini znaven i normalan od domaćina emisije je Slavko Mandiić. Medjutim to nije uvijek dobra osobina kada imaš posla sa ljudima kao što su Nevenka i Gojko Raičević posebno. Niko ne može toliko da mrzi kao što je u stanju da mrzi izdajica svoju domovinu.

 5. Šta je onoj Nevenki? Toliko je neobjektivna. Ne daj bože da metiji napadaju jednu destruktivnu organizaciju kakva je SPC ili Amfilohija. Ako se napada i ugrožava država Crna Gora onda je to sloboda medija i govora. Pogledajte samo šta objavljuje onaj Raičević na svom portalu pa Nevenka ne nadje za shodno da to psudi. Piogledajte kakvo je to huškanje protiv države i svega crnogorskog. kako je nije sramota? Radi na državnoj televiziji.

 6. ..evo gi..jopet poslije 32 godine u modi…U isto doba o “srpskome božiću” i tri kralja rimokatolička? Smetaju im žene-ljudi….Nevenka i druge-jer su pri začeću oštećeni-od zadnje bande-odostraga..one-vjerovatno- intakane što su ih kotili ? E bora mi,nisu bile ženskoga pola-nego “polu miš polu tica”..I ovo je “naša” postmoderna crna gora-jednojačana ispiljena u ABlejallci kontrarevoluciji..godine 1989…u “epohalnom spašavanju srpstva i kosova”-i to đe …”na “srpsko”Konavle i Dubrovnik”?

  Ko vam vjerovao pašu vašu kusu-vjeru vjerovao…AMIN…AMEN!!!!
  Prčanj banja topla voda-dođeš “pošten”.odeš..j…?

  • Jole, jole, do dole, penješ li se, pu gore?
   Kažu neki Mija Aleksić, kao mulac sa još nekim komičarima bio u četničkim
   odredima, čuvalo se to ka tabu, pa isplivalo !
   A i ti se jordani.zo.ovani Drinjak orodi
   sa nekizima Aleksićima, jeśu li i oni
   od te bradate šorte, joliću, voziš se u
   kariolicu, ajd gukni šoferu pažu, pužu
   Vlada “kneza”, sa bakroreza, ktitora
   paśe furešte crkvenine .
   Tulum dulum jordovane, ne paprikaši i
   ne prvrći istoriju na portalu cika caka.
   Makakako ti se smije, jerbo ne vižitavaš Markat !

  • ..PERO GUDIN JOŠ MISLI DA MU JE KASAPIN I GROBAR-SA DEDINJA ŽIV?JER MU JE ZA USPOMENU OSTALA SLAMKA SA KOJOM JE SRKAO MILEČAK ? PA SE ZATO JOGUNI…JADNI PERO GUDIN-NIKAD SITAN-NIKAD ZADOVOLJAN-A, PO..AN OD GLAVE DO PETE-EVO GA KA TUŽNI TOVAR ,KOJI ČEGA POZIV KOBILE…DA JOJ RACU POPRAVI..ČUŠ? A DA NIKO U KOTOR KA PERO GUDIN-SRBIN U KAŠTIO -DNEVNOM BORAVKU PRASACA IKOZA U JEDAN VAKAT..DOK SU SE SMJELE -DRŽATI I MUSTI RODICE MU?! …NAŠEGA PERE GUDINA?

 7. Ko je obaj Bulatovic, pojma nema ni o cemu! On ne zna jeli posao ili dosao i dje je dosao!
  Nevenka je odlicna!

 8. A Nevenka je od Boskovica ispravna zena a ovaj Mirko, znam Mandice, u srezu Crnogorskom cestiti i talentovani ljudi, mada ima i nesoja,staces to je nasa Srpska muka.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]