Nacrt Odluke o utvrđivanju lokacije za izgradnju hidrotehničke infrastrukture za snabdijevanje pitkom vodom na javnoj raspravi

0
Slavica Vojinović

Slavica Vojinović

audio: Slavica Vojinović

Nacrt Odluke o utvrđivanju lokacije za izgradnju hidrotehničke infrastrukture za snabdijevanje pitkom vodom katastarskih opština Višnjevo, Krimovica i Glavati sa pratećim elektroenergetskim i telekomunikacionim napajanjem predviđenih hidrotehničkih objekata je danas bila na centralnoj javnoj raspravi, u palati Bizanti.

Inicijativu za donošenje ove odluke je podnijela Direkcija za uređenje i izgradnju Kotora.

Dosadašnja posjećenost javnim raspravama izuzetno je mala, iako se pomenutim odlukama rješavaju  problemi komunalne infrastrukture, putni  problemi, vodovodna i kanalizaciona mreža i elektro i telekomunikaciono napajanje u područjima koja nijesu obuhvaćena detaljnom planskom dokumentacijom.

I na sjednicama SO Kotor ove odluke treba  jednoglasno donijeti, jer su od interesa građana, kazala je za Skala radio Slavica Vojinović, sekretarka Sekretarijata za urbanizam, građevinarstvo i prostorno planiranje.

Na javnim raspravama nije bilo primjedbi građana, iako ih je bilo veoma malo zainteresovanih za raspravu.

Ovim odlukama za naseljena područja opštine Kotor se rješavaju problemi komunalne infrastrukture i građani odobravaju ovaj način donošenja odluka, naglašava Vojinovićeva.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]