Nadležni reagovali i očistili potok kod bivšeg Vračara

6
očišćen potok kod nekadašnjeg Vračara

Potok od Škaljara, pored nekadašnjeg Vračara, a sadašnje Kuće hemije, je očišćen, trava i korov okošeni i sada ovaj lokalitet nije više ružna slika za dobrodošlicu turistima koji svakodnevno prolaze ovim dijelom grada.

Podsjećamo, Skala radio je prošle sedmice pozvao Mladena Lučića, direktora  kotorskog Komunalnog preduzeća, koji je odmah reagovao i u saradnji sa opštinskom Direkcijom za uredjenje i izgradnju Kotora pristupio rješavanju ovog problema.

Kako nas je obavjestio Lučić, komunalci i ostali angažovani na čisćenju potoka bili su adekvatmo opremljeni za ovaj posao i ubuduće će nadgledati  pomenutij lokalit, uz apel građanima i turstima da ne bacaju otpad u potok.

Potok je očišćen. Sada ostaje da Direkcija za izgradnju i uređenje Kotora naloži vlasnicima objekata uz potok da upriliče fasade koje danas baš ne izgledaju reprezentativno.

Skala radio poziva građane da se aktivno uključe u akciju da nam grad bude uređen, čist i lijep i da nam šalju fotografije kako bi, zajedno sa opštinskim ustanovama i preduzećima mogli da reagujemo i svi zajedno pomognemo.

Potok je ovako izgledao

6 KOMENTARI

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je skala@t-com.me.