Nagradni fond za kampanju “Naše more – čisto more”

2
Objava nagrada

Alma Strahinja

Alma Strahinja

Preduzeće “Vodacom” objavilo je nagradni fond ekološke kampanje “Naše more – čisto more”, koja traje od 20. februara do 22. marta, kada će biti obilježen međunarodni Dan voda.

Kampanja se do sada odvijala na socijalnim mrežama.

Naročito je intenzivna na Facebook stranici “Čisto more naše more” i do sada se priključilo oko 400 učesnika koji su priložili preko 80 fotografija i desetak video radova, koji prikazuju lijepe i ružne strane mora i obale, kazala je za Skala radio Alma Strahinja, PR Vodacoma.

Nagradni fond je blizu 1000 eura, zahvaljujući sponzorima, a nagrade su podijeljene u tri kategorije i to za najomiljeniju fotografiju lijepog lica mora, ružnog lica mora i treća kategorija pripada video radovima.

Pristigle fotografije i video zapisi pokazuju različite lijepe i loše prilike i stanje našeg mora, od onih romantičnih koji prikazuju podmorje Crne Gore do degradirajućih slika.

Tema ovogodišnje kampanje je uticaj otpadnih voda na čistoću mora, podsjetilaje Strahinja i kazala da problem zagađenja mora možemo da posmatramo pasivno ili uključivanjem u njegovo rješavanje, poput ovakvih kampanja.

Najveći zagađivač mora su otpadne, to jest kanalizacione vode.

Cilj kampanje koju sprovodi preduzeće Vodacom je podizanje svijesti o značaju sistemskog rješavanja problema otpadnih voda na Crnogorskom primorju i očuvanje eko sistema priobalja i održivog razvoja primorja.

2 KOMENTARI

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].