Najdraži gosti Skala radija

6
učenici škole "Njegoš" u posjeti Skala radiju

Posjeta učenika škole Njegoš

Skala radio danas su posjetili učenici devetog razreda Osnovne škole “Njegoš” iz Kotora sa Tatjanom Dragutinović, profesoricom crnogorsko-srpskog, hrvatskog, bosanskog jezika i književnosti u okviru literalne i novinarske radionice.

Cilj ove posjete je da se razbije ograda prema medijima, da izgovorana riječ ode u etar i da učenici iz učionica i strogo određenih školskih časova izađu na teren i neposredno u jednom mediju upoznaju novinare, njihov radijski život i prostor, kazali su nam u ime ovog razreda Kristina Milošević i Nikola Todorović.

“Nakon posjete Skala radija napisaćemo izvještaj i prenijeti utiske iz vaše redakcije, studija i režije, gdje smo upoznali novinare uživo i osjetili radnu atmosferu ovog radija”, kazali su nam danas najdraži gosti.

“Veoma je interesantno da su baš učenici organizovali ovaj čas na Skala radiju, kako bi se upoznali kako to izgleda u stvarnosti, uživo i kakav je novinar na djelu”, kazala je profesorica Dragutinović.

O časnom i teškom poslu novinara učenicima su govorili Dubravka Jovanović, glavna urednica i dežurni urednik prijepodnevnog programa Branislav Knezović.

Oni su ih pozvali  da nam ponovo dođu, a ko je posebno zaintresovan da postane novinar i da duže boravi i bude bliže mikrofonima Skala radija.

6 KOMENTARI

  1. Bravo za mladost a ne što ste dovukovali u radio JOLA penzionera sa Prcanja. Bravo Skala radiju, ja vas obožavam i slušam ma dje bio. A Jordan samo ka ima koristi i da se očeše. More bit da vam je i šklapio što iz radija. On kad ariva bilo dje, moraju mu se žepovi obrtat on je špicaskandalo, i kleptoman. Meni je abraka dabra i maka sat ručni sa ruke i to oni water proof-otporan a da nijesam ni ošetio na vodu jer mu treba ka pere svake prestupne godine noge i toća ih isopod parapeta da zagadi more. Časti mi. E galiot je on prefrigani. Jokaš stari .

  2. Bravo, za pametnu ideju i akciju ovih mladih ljudi koji sutra treba da se oprijedijele za neku oblast koja će ih sutra voditi kroz njihovu nadamo se svijetlu budućnost!!!

  3. Svaka cast Skali mladost je buducnost nasega Kotora i to ova pametna stoi voli rodni kraj i cijeni svu ljepotu Boke i Kotora i one koji znaju i cijene sve sto je dala Crna Gora majka nasa Bravo djeco, bravo Skala i svi zaposleni u nju.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].