Najgledanija francuska televizija TF1 snima reportaže o Crnoj Gori

0

Nacionalna turistička organizacija Crne Gore domaćin je ekipi novinara najgledanije francuske televizije ,,TF1”, koja će do 26. maja boraviti u studijskoj posjeti Crnoj Gori.

Predstavnici televizije „TF1“ u našoj zemlji snimaju tri reportaže kroz koje će gledaoci imati priliku da se upoznaju sa turističkom ponudom primorskog i centralnog regiona. Kadrovi za emisiju snimaće se u Kotoru, Budvi, Baru, Ulcinju, Cetinju i Nacionalnom parku Skadarsko jezero. Reportaže će biti prikazane tokom ljeta u udarnom terminu dnevnika televizije ,,TF1”, koji bilježi rekordnu gledanost sa oko šest miliona gledalaca po emisiji.

„TF1” je francuski besplatni televizijski kanal, sa nacionalnom pokrivenošću, u vlasništvu ,,TF1” grupe koja postoji već 50 godina i predstavlja jednu od vodećih medijskih kompanija u Francuskoj kada je riječ o produkciji, izdavaštvu i distribuciji sadržaja. Prosječni tržišni udio ,,TF1” kanala, od 24 odsto, čini ga najpopularnijom domaćom televizijom u Francuskoj.

Nacionalna turistička organizacija Crne Gore ovu studijsku posjetu realizuje uz podršku JP Nacionalni parkovi Crne Gore i lokalnih turističkih organizacija Kotora, Bara, Budve, Ulcinja i Cetinja.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]