Nakon deset dana, centralno grijanje u kotorskoj Opštoj Bolnici ponovo radi

0
Opšta bolnica Kotor

Dr Igor Bjeladinović

dr Igor Bjeladinović

U Opštoj bolnici Kotor posljednjih deset dana nije radilo centralno grijanje.

Bolnica se grijala klima uređajima i grijalicama, budući da je rađena zamjena neispravnog kotla koji je star 40 godina, koliko i zgrada bolnice.

Juče u popodnevnim satima su obavljene tople probe novog kotla i od danas bolnica ima redovno centralno grijanje, kazao je za Skala radio dr Igor Bjeladinović, pomoćnik direktora ove zdravstvene ustanove.

Zamjenu kotla i opravku grijanja Bolnica je finansirala iz sopstvenih sredstava u iznosu od 40.000 eura.

Bjeladinović je kazao da je, čekajući da se uđe u program energetske efikasnosti, Bolnica ipak morala da sama izvrši remont grijanja i da na taj način pacijentima obezbijedi tople sobe.

Vrijeme za ovaj posao nije bilo najbolje, ali između dva loša rješenja i čekanja da dođe do havarije kotla i do potpunog gubitka grijanja, u Bolnici su se potpuno svjesno odlučili na ovaj rizik.

Danas smatraju da su napravili dobar potez i da pacijanti sada imaju uredno i sigurno grijanje.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].