Nakon nekoliko dana odvežen otpad sa Ivanovih korita

0
sad je čisto i uredno

Radici Komunalnog preduzeća Cetinje juče su ispraznili prostor u kome se odlaže otpad na Ivanovim koritima, koji je nekoliko dana bio prepun. Iz njega se širio nepodnošljiv miris na očigled brojnih turista i posjetilaca ovog atraktivnog i ekološki gotovo nedirnitog izletišta.

Skala radio je tada pozvao direktora Nacionalnog parka „Lovćen“ Veselina Živanovića koji je kazao  da je vozilo Komunalnog preduzeća Cetinje u kvaru i da se očekuje da bude popravljeno za dan dva. Radi se o specijalnom vozilu jer drugo vozilo ovog preduzeća nije u stanju da prazni prostor za otpad o kome je riječ. Činjenica je da se on prepuni brže od drugoga jer u njega prvo bacaju smeće skoro svi i posjetioci i mještani, kazao je Živanović.

Ukoliko kamion Komunalnog preduzeća Cetinje do sjutra ne bude popravljen, direktor Nacionalnog parka „Lovćen“ je obećao da će pomoć zatražiti od susjednih komunalnih preduzeća.

Ono što je važno, kazao je on, okolo je sve čisto i na Ivanovim koritima, koje posjeti i po 1500 gostiju i nema problema te vrste.

Kamion je očigledno popravljen i smeće odveženo sa Ivanovih korita.

Nadamo se da će to biti praksa i ubuduće i da se na odvoženje smeća neće čekati više dana.

Kontejneri na Ivanovim koritima puni smeća ne smiju čekati kraj dana

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]