Nakon proslave kod Carevića korona ušla u poslaničke klupe

13

 

Nakon jedne od proslava pobjede na izborima koji su održani 30. avgusta, pokazalo se da su četiri funkcionera Demokratskog fronta, od kojih su dva poslanici, pozitivna na koronavirus i trenutno su na kućnom ili bolničkom liječenju, saznaju Vikend novine.

Interesantno je da su svi oboljeli funkcioneri DF-a bili na proslavi nakon izbora Marka Bata Carevića za predsjednika opštine u Budvi 24. septembra. Tom skupu je prisustvovao i nosilac liste Za budućnost Crne Gore Zdravko Krivokapić.

Proslava je organizovana u objektu Carevića, a osim Krivokapića tamo su bili, između ostalih, nekoliko bivših i sadašnjih poslanika DF-a, sveštenici MCP, biznismen Miodrag Daka Davidović, ambasador Srbije u Crnoj Gori Vladimir Božović.

U DF-u, nezvanično kažu, očekuju brzo ozdravljenje svojih prijatelja i, kroz šalu, iskazuju zadovoljstvo što predsjednik Crne Gore Milo Đukanović još nije dao mandat Krivokapiću za sastav nove vlade, jer bi teško bilo, zbog korone, obezbijediti većinu u Skupštini Crne Gore koja bi dala povjerenje novoj vladi.

13 KOMENTARI

 1. Ovaj Jordan je otčepio !
  Ko zna , kako ga je Śole iz BGD-a,
  umirio i smjenio, a sad trtlja svačesa,
  kontra Naše Crne Gore ??
  Dobro ga gušaju i ne slušau !

 2. A kako ti tek znaš što su informacije,koje se prenose koje su autorske a koje istraživačke.
  Ti si KO NULA NULA NULA

  • …..PITA SE-“GLEDAJUĆI SEBE U ZRCALO (NEGOŠEVO”)..:”(NE)MOGU LI..LI…LI…LICEMJERI-“BOLESNI I NEODGOVORNI -DA VODE DRŽAVU-(IZGUBLJENU ?)-3O KOLOVOZA.2O2O godine…NA PRVE -(NE)DEKOKRACKE-PO RATA SVETO ZA MIR NA KONAVLE I DUBROVNIK-ĐE SU BRANILI I OBRANILI I SER BPSTVO I KOOVO-NA PROSTORIMA “DUBROVAČKE REPUBLIKE”…?…

   O MRTVO UKOPANIH-SVE NALJEŠE..BOG DA IM DUŠU PROSTI-I SAČUVA ONE PARE..ŠTO SU “PRESEKALI-PREO DOGANJE-U ŠVIC-GIC BANKE…

   VIVA VERO MONTENEGRO-VAZDAKE BIDNI…OJ HA?..CORONA ZDAJ…?

   • Jordane, upakuj se u tetrapak i
    pođi prugom da vidiš kako su na tzv. plaži Ploče, devastirali i destregali obalu , ovi što se navodno umjesto Tita pitaju!
    Ne pitaš se ni Ti, ni oni, nego Mi,
    koji smo jošte na Titovom putu!
    Svi vi idete u bestragiju i to
    pilećim stazama, lutajući i
    karajući se sami sa sebom !
    To su okultisti, poput templara .

    • ELI MI SE TO JAVČJAŠ IZ “KUĆE CVIJĆA-U BIOGRAD”-ILI IZ KUĆE GOVEDI -SA FARME NA GRUDI-ĐE STE “BRANILI I ODBRANILI -OD TITOVIH NEPEISMENIH KARTOGRFA-NEPRIRODNE GRANICE-KOJE SU CRTALI TITOVI NEPISMENI BOLJŠEVICI”-REČE 199O GODNE-VAŠ “ČETVOROPREG “4M”omir MILOEVIĆ I Milo MAORVIĆ-SLUČAJNO NA DAAŠNJI”SVET DAN-DAN MRTVIH ..KASAPINA I GROBRA SA DEDINJA(5 OKTOBRA-KAD KREPA U HAGU)..I DANAS DAN KAD VAM SVETORUMIJAC-SA SVTE RUMIJE-DOBIO SVINJSKU KUGU-NIJE COVIT-2O”..POĐI Draško- JADAN BIO VESEO..DO CETINJA-POŠETI VTOGA RISTA- U ..CETINJSKI ŠPEDAO–I NE ZABORAVI NA TURIN METNUTI-MRŽICU DA TI ŠTO NE USKKOČI-U ZUBALO ILI U BLIZNICU…??!

     • Ajd’ kampanJole od pitzi ti gauera ne merdaj po portalu !
      Kakvi te ratovi spopadoše, ti si izdušeni dušanovac , kako vele i
      veliki ćirilovac, kao čeoslovački dušek !
      Šaraj i bajaj, kao i co vidni pop ac,
      mitru obuci i Ti Jor(dan) iz Ovani,
      jorkširovče !
      Diplaj korbačlijo dušanovgrađanine, zvona sv. Duje
      te opominju, nema sabora dalmatinskoga, ka za Šćepana Mitrova Ljubiše, čiji prezimenjaci po Budvi mafijaše.
      To su sve tvoji štićenici iz 90-ih.

     • ..DONESI-.DA SI 1988 I DO DANA DANJEGA BIA KONRRA KASPINA I GROBARA SADEDINJA I NJGOVOGA ČETVOOPREGA..”4M”…PA GI UPOREDIMO SA MOJIM CRNOGSKIM-UNIKATOM-OD 1.STUDENOG.1991..KAD SAM NA SVOJU VOLJU PREDAO DUŽNOST SKRETARA ZA ONO OPPŠTE KOTOR-U VRIJEME MINISTRA VOJNOGA MILTE RADOVANOVOGA-JER NISAM PIHVATIO DA RADIM ZA I SA GOIJEM OD SEBE.!.DA SE RAZUMIJEMO STOBOM I DRUGIMA IZ MILOVIJE BLIZNCA!!! DAKLE ZAPAMTI SAMO JEDAN U CRNOJ GORI DNAŠNJOJ IMA “DIPLOMU- KOJA VAS: ČAS SER BA-A ČAS ČARNOGRIJE OD NJGORIJE-ČAŠ TURCI-U TE C..CI..I SVAKE DRUGE-PAŠE OKUPATSKE VJERE..AJDE DE…DA SE ONDA UPOREĐUJEMOO!..POITAJ Pero GUDIN-I POČNI PRIČATI NAŠKI A-NE NAGLASAK-OKUPATSKI…ŠTAJRSKI-A GLVA I UTROBICA…OVDAŠNJA PODBLIZNIČAR… -BLIZNICA-SVAKOME OKUPATORU-PA I OVIMA TE SU OD..3O.KOLOVOZA.2O2O GODINE!!! OPERI SE-BRE BAZDIŠ-OSOBITO KAD ŽBATLU OTVORIŠ-KAKRAVA PODREPČKI ŠPFREPAŠU…!!!

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]