Nanad Čanak i Danilo Marunović pozvali građane da glasaju za Mila Đukanovića

2

Nanad Čanak i Danilo Marunović pozvali građane da glasaju za Mila Đukanovića

Gostujući u emisiji „Tamo i natrag sa Slavkom Mandićem“ na A+ TV, Nenad Čanak, višedecenijski neskriveni prijatelj Crne Gore i naroda koji u njoj žive i režiser Danilo Marunović pozvali su građane da u neđelju, 02. aprila 2023. godine, u drugom krugu za izbor preśednika Crne Gore  svoj glas daju Milu Đukanoviću.

Kako smo čuli, izbor je lak.  S jedne strane Evropski Milo Đukanović a s druge klero nacionalista Jakov Milatović. Ovome drugome pomaže Srbija, Rusija, Republika Srpska, Srpska crkva i njene formacije. Pomaže mu i gomila novca koja pristiže raznim kanalima. Dijeli se kome treba za glas više. Ne žali se. Stigao je otkud je trebalo.
Ovaj drugi ima dijasporu, kojoj vlast pokušava svim silama da ospori pravo da glasa. Ima i prilično nezainteresovan Zapad. Ali ima narod u kojega vjeruje. Pa da vidimo. Epilog će biti poznat 02. aprila.

Nenad Čanak i Danilo Marunović poručili su građanima što ovi izbori predstavljaju za Crnu Goru i za koga treba da se opredijele.

Nenad Čanak: Ja mogu samo jedno da kažem. Da sam hteo da držim neki propagandni govor, da sam hteo da pravim reklamu za nekog kandidata ne bih ovako govorio. Govorio sam iz srca. Govorio sam ono u šta duboko verujem i ono čemu sam posvetio svoj život. A to je sistem vrednosti koji se brani u nedelju u Crnoj Gori. I zato 02. aprila, broj 1, poručio je Nenad Čanak crnogorskim biračima.

Danilo Marunović: Za one koji su odlučili da glasaju za kandidata koji zastupa interese druge države, njima će suditi istorija, karma, bog, ako vjeruju u njega i sopstvena savjest ali želim da se obratim onima koji vjeruju u Crnu Goru, koji pripadaju Crnoj Gori kao multigrađanskoj, multikonfesionalnoj, multietničkoj, mediteranskoj, slobodnoj zemlji otvorenoj za sve, da ovo nije trenutak za pasiviziranje, nije trenutak za cinizam, revanšizam, nije trenutak za neizlaženje na izbore. Ovo je trenutak za akciju. Za spas države, za spas našeg dostojanstva, hiljadugodišnje tradicije i kontinuiteta Crne Gore, tako da vas molim da u neđelju sva svoja osjećanja i pizme, negativne osjećaje i iskustva ostavite po strani i da inaugurišete one pozitivne, lijepe i da sebi stvorite motiv i prostor da vas inspiriše i izađete da glasate za opstanak i odbranu Crne Gore. Za našu đecu, za naše potomke i siguran sam da uz pomoć dijaspore, pameti crnogorskog društva pobjeđujemo na ovim izborima, saopštio je režiser Danilo Marunović građanima svoje neđeljno predviđanje.

Pogledajte kompletnu emisiju.

2 KOMENTARI

  1. Danilo je vrhunski intelektualac ali nije smio , zbog svog dobrog odgoja ali i gledaoca, dozvoliti prostačenje N. Čanka. Inače, podrška Crnoj Gori za pobjedu u Nedjelju.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].