“Naše more, čisto more”

0
Akcija u Kotoru

Čišćenje i uređenje naše obale nastavljeno je i danas akcijama u Tivtu, Kotoru i Baru.

 U saradnji sa ekološkom sekcijom Srednje mješovite škole “Mladost“ iz Tivta, očistili smo plažu Belane.

Akciji su se pridružila i djeca odjeljenja III4 Osnovne škole “Drago Milović“, koja su od prikupljenog otpada, a u sklopu radionice “Naše more, čisto more“ napravila skulpturu”Akvarijum“, kao simbol očuvanja naše obale.

Uporedo sa akcijom u Tivtu, u saradnji sa NVO Eko cenatr “Delfin“ iz Kotora realizovana je akcija uređenja obale i Parka u Risnu.

Akciju su se pridružila djeca OŠ “Veljko Drobnjaković“, MZ „Risan“ kao i Udruženje žena Risna. Pored radnih akcija u Boki, Dan Planete Zemlje obilježen je i na drugom kraju obale i to velikom ekološkom akcijom u Baru.

U sklopu akcije “Za još ljepše obale” koju je inicirala Turistička organizacija Bara, Javno preduzeće za upravljanje morskim dobrom je u saradnji sa Izviđačkim odredom “24. novembar” organizovalo čišćenje  dijela  plaže Topolica, na potezu od Gradske marine do ušća rijeke Željeznice u more.

Današnjoj akciji se odazvao veliki broj učenika osnovnih i srednjih škola u Baru koji su radno i veselo obilježili Dan planete Zemlje.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]