Nastavak konstitutivne sjednice i izbor predsjednika SO Kotor u četvrtak 2. februara

24
dr Branko Baćo Ivanović

Nakon sinoćnjeg saopštenja kotorske opozicije i vladajuće SDP, dr Branko Baćo Ivanović, predsjedavajući SO je sazvao u četvrtak 2. februara nastavak konstitutivne sjednice SO Kotor.

Na dnevnom redu će biti izbor predsjednika Skupštine Opštine Kotor.

Ivanović je kazao da su se dogovorom opozicije stekli uslovi da se realizuje manjinska podrška kotorskog SNP-a za formiranje nove vlasti u Kotoru.

To znači da je opozicija podijelila između sebe funkcije predsjednika SO i predsjednika Opštine.

Ivanović je kazao da očekuje da predlagači pravovremeno dostave formalni predlog sa imenom kandidata za predsjednika SO Kotor.

24 KOMENTARI

 1. Ljudi, pa ko je Vesna peras da toliko debatite o njoj ? I sta joj se rugate za macke i ja ih imam i cesto su bolje od ljudi!

 2. moram i ja da se osvrnem malo na komentare “gospođe” Vesne Peraš. razlog je sto pomenuta blati po DPS-u i bivšoj predsjednici opštine g. Maji Ćatović, a nije tako mislila dok je svake godine ikebane za rođendan donosila (koliko godina toliko ruža). Zaboravila je kad je bivši šef njene partije dr Baćo ostavio na cjedilo, pa je molila za posao i to koga nego DPS koji joj je objerucke otvorio vrata, kao i svima koji su imali želju i volju za radom. dragi moji građani savjetujem vam da kad idete ulicom i sretnete pomenutu g. Peraš, pređete ulicu kako vam dan nebi loše krenuo, jer je njena mrznja ogromna prema svima osim prema sebi samoj i njena dva macka. nisam siguran da će je iko trpjeti od ove nove vlasti, kao ovi do sad ako imalo imaju pameti. preporucujem joj da pokupi prnje i ide u penziju da uziva u opstinskom – DPS-ovskom stanu sa svojim dragim macorima…

  • Vesna ima karaktera i za razliku od tebe hrabrosti i obraza. Tvoje ćakule su jeftine jer imaš ličnu averziju ostavi je ipod postelje doma.
   Vesna je s pravom razočarana jer kada se daje daje se časno i do kraja. SNP je svojevremeno ostavio na tanak led a Maja Ćatović je vazda cijenila radnike i stručnost.
   Vesna to jeste, stručna i pravična. Kad se budeš potpisao- potpisala polemisaćemo i ja ću ti reći ko sam. Do tada ne trambunjaj.

   • Ponavljam…….BLJUJE MI SE…………I DOBROĆANIN I CRNOGORAC I MOJ IMENJAK ŠTO ZBORI ,,DAKO”….!………..i svi ostali…….
    Da mi je pasat još jednom po Kotoru, kakav je bio u mojoj mladosti, pa onda više nikad ne uć na njegova vrata ………

 3. Prcenstveno se javljam zbog komentara Vesne Peras ! Radi u Opstini a pljuje opstinu i vlast a sve joj kao lose radi kao da je trudnica od 7 do 11h i oda kuci dobila stan i prima 2 plate jer zauzima 2 mjesta i sve joj lose pod vođstvom DPS i koalicije….ko zna mozda su joj ovo obecali 4 plate i radno vrijeme po 2sata ???? Viđet cemo sve !!! A sramnooo

  • …ipljuvka-to može samo onaj “Prcenstveno se javljam…”-zijeva iz tuđe gu…u kojoj je u najmu-“mrežica protiv stjenica-stidnih vaši oliti picajlzli…”?!

  • A ko si ti DRPSOV advokat? Vesni svaka čast reče što misli i potpiše se što malo ko ima m…. a za to. A tebi neka DRPS plati i ovu uslugu. Gotovi ste! i bay

 4. Nekima je sada banja iz sadašnjega kotorskog DPS-a što se sve činjeli da do ovoga dođe.
  Oni i pripadaju opoziciji i to ovom starijemu društvu. To su i ćeli i to su i dobili a od DPS sve uzeli dok su mogli i dok im je trebao. Ti su najpametniji . Svuđe i u svaku vlast a ova im je prirodna baš njihova ideološka.Dobro se zna ko ste .Dako vas i nagrade novi.

 5. Žao mi te grade moj a krivi su tvoji građani u koje i ja i moji spadamo. Ne umijemo se suprotstavit i podići glas pa zato neka nas sada vode izvanjci.

 6. Arivali ni anke da su miritali…no što ce ovi Rizmo iz turističke…oli se prekrstio sad za demokrate?!…oni mali šotokuci medonosni menadjer..di ce on..lipe moje makice…šotokucini…brao moji dobri meštri od Skalinade…Dube,dako ostane koji od nas u ovi grad pred okupacion…adio vi..

  • Trajaće čuvena nova vlast kao mački muž iako će sve učinjet da se tobož dokažu. Samo ne znam s kojim kadrovima? S onima što se vrte u politiku više od 30 godina mladi i puni snage i volje dokle se para dokopaju .<hahahahahahhaaaaa

  • …nego grandi fratelo la merda e bo!!!! “Prebrojavanje” ne patiše..ka da su došljaci krivi-što su “brojilice”(brojleri)-jalovice oliti jalovci…?! Zrcala u ruke-pa će te viđeti-ko ga vidite(jalovce..?) u njih (Njegoš)…?!

 7. Što pričate i pišete veliki Kotorani? A što su gori iz Murine, Velike, Pljevalja, Čakora, Berana od nas. Mi smo se pokazali i adio mare.

 8. …SPREMTE SE SPEMTE ČETNICI..evo vam idudi… zelenaši-ustaše(svikolici) potiv PARTIZANA,ANTIFAŠISTA I NOP-a POTLA POTPISA “PRVE NARODNE SLOGE-8 MARTA.1942”-na prostorima Zecke banovine…i svoju sudbinu svezaste za kraljevinu tete ređine Savoja-(ka 1989 za kaspina i grobara sa Dedinja-oće vam se porodični “esnaf-brat je mio koje vjere bio samo da je OKUPATOR”)–tri livade ija oja.. oj ha tri livade ija oj ha.. viva vero montenegro…bog te bo? Da oćete zamučati-jer i previše vonjate-evo više od kvarat od vijeka..od Veriga do Veriga-put Platamuna-i na drugi bandu do Dvrsnika…i od Risanskoga Eksportbilja-Peraškoga Jadrana..via “KOTORSKOGA KREMATORIJUMA JUGOOCEANIJE I FJORDA”do Jugoslovenske industrijske zone… do VOLI…do sala i saleta za svadbe i sahrane…blago nama s’vama…danas za dovijeka! NE PONOVILI SE NI U ARHEOLOGIJI…!!!!!

 9. Toliko priče i dogovaranja evo po godine će da bi Frontovci zavladali. Ove mlade ne računam. Oni će morat slušat, njih i ne brojim….Svaka čast Kotore grade od davnina.

   • Kaže jedna što je arivala prije 20 god u Kotor. Kako su ovi moji pametni imaju stranku bez srpskog preznaka i svi misle da su gradjanska partija…a oni sve moji zavičajci 🙂

   • …no Plavljani-sa Čakora-iz Velike od prilike…! Sve ste provali-i evo dokle ste doprli-moji mili “podmorci-ronci za stolicama-zarad osbenih gu…” oprostite šor-ja san vi za vas…e bo”? I pato..patašon…tutu pa pa paaaaa-adio faljen isus…? Valja da se rabote ufatite-mržnje batalite- i u mjesto “prebrojavanja odakle ste i vi šljegli-ka i oni”-pokažite što znate osim “zujanja-klepetanja…”?

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]