Nastavak radova na zamjeni vodovodne mreže i postavljanju vodomjera

0
iz arhive: zamjena cijevi

Velemir Dragić

Na lokaciji Auto Kamp početkom sljedeće sedmice će početi radovi na sanaciji sekundarne vodovodne mreže, što zapravo znači nastavak radova započetih na potezu od Doma zdravlja do srednjih škola i u naselju Sveti Stasije u Dobroti.

Izvođač je firma “Jedinstvo”, koja je i ranije izvodila radove.

Zamjena mreže u naselju kamp znači kopanje rovova i polaganje cijevi, kao i postavljanje  vodomjera, jer u ovom naselju nije ni bilo vodomjera, pa će biti otežan prilaz stambenim objektima.

Za vrijeme izvođenja radova neće biti prekida u vodosnabdijevanju, dok se objekti budu priključivali na novu vodovodnu mrežu, objašnjava za Skala radio inženjer Velemir Dragić, tehnički direktor gradskog Vodovoda.

On upozorava mještane da za vrijeme izvođenja radova, automobile parkiraju na prikladna mjesta i organizuju svoje planove, ukoliko su započeli uređenje dvorišta i tome slično.

Na naše pitanje da li će biti ispoštovan najavljeni rok završetka radova do kraja marta, na području kod srednjih škola i u naselju Sv. Stasije, Dragić je odgovorio da je ovaj posao u završnoj fazi, posebno onaj dio koji se odnosi na javne površine, a to su iskopi i postavljenje cijevi.

Preostaje još da izvođač pripremi priključenja svakog objekta na novu mrežu.

To podrazumijeva radove u manjem obimu, koji se izvode lokalno, na pojedinim mjestima kod ulaza u dvorišta i oni ne smetaju odvijanju saobraćaja, rekao je Dragić.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je skala@t-com.me.