Nastavak XVI sjednice SO Kotor zakazan za 28. decembar

9
Dragica Perović

Nastavak XVI sjednice kotorske SO zakazan je za 28. decembar ove godine u 9 sati.

Tako je odlučeno na kolegijumu predsjednice SO Dragice Perović.

Interesantno je da Kolegijumu nije prisustvovao niko od 5 odbornika kotorskih Demokrata, a nije bilo ni predstavnika SNP-a lojalnih doskorašnjem predsjedniku ove partije u Kotoru dr Branku Baću Ivanoviću.

U saopštenju koje je proslijeđeno medijima stoji još i to da je do odlaganja skupštinskih zasijedanja došlo na zahtjev odbornika DNP-a, koji iz opravdanih razloga nije mogao prisustvovati sjednicama u zakazanom terminu, pa ni današnjem Kolegijumu.

Zanimljivo je tumačenje skupštinske većine koja tumači da se sjednica ne može održati ukoliko nijesu prisutni svih 17 odbornika vladajuće koalicije.

Za njih ne važi činjenica da kotorsku SO čini 33 odbornika, a ne samo 17 njihovih.

Podsjetimo, ukoliko se ni 28. decembra ne održi nastavak pomenute sjednice, to znači da je isteklo vrijeme od 6 mjeseci u kojemu nije bilo sjednica i da Vlada Crne Gore Kotoru uvodi prinudnu upravu.

9 KOMENTARI

  1. Nijeste još pasali? Da okitite maceo pa ajte pomalo . Bili živi i zdravi i nikad više nam ne privirili u vlast koja ej bila više nego smiješna.

  2. Vaga Ranjo, vaga Jokić. Čiji tas će da pretegne? Ili će tas ostati u labilnoj ravnoteži? Mislim da je Ranjo sklopio tajni dil sa DrPS-om, da se ide na vanredne izbore. Obećavajući Ranju eventualno preuzimanje pune kontrole nad “Lukom Kotor”. Jonica bi mogla otpjevati “labudov poj”.

  3. Sa tetom Dragom da odlet i njena pčelica Maja grenobljanka.Pa da se nauči kako se oblači i nosi dres kod u skupštini i na poslu uopšte.

  4. Obori, Ranjo! Pokaži Kotoranima da u tebi još ima političke moći da oblikuješ vlast u ovoj Komunitadi.

  5. Pakujte prnje s mamom zajedno.Lijepo vas je naučila.Mali je malo putovaio,prodao i potrošio nikad nam nije reko ko je iz koje države i sad neka po malo vodi mesaru.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]