Nastavlja se izgradnja nove i rekonstrukcija stare javne rasvjete u kotorskoj opštini

0
uskoro radovi na javnoj rasvjeti

Budimir Cupara

Budimir Cupara

Izgradnja javne rasvjete na potezu Andrići–Stoliv, zatim pored magistralnog puta na početku naselja Ljuta sa kotorske strane i rekonstrukcija rasvjete u Škaljarima od “Ela” marketa do zadnje kuće Radenovića, počeće za 20 dana, po okončanju tenderske procedure.

Za dionicu od  Kavalina do Ljute završena je tenderska procedura kao i za izgrdanju javne rasvjete u Škaljarima, a uskoro će biti okončana i procedura za izbor izvođača za javnu rasvjetu u Stolivu, pojasnio je za Skala radio Budimir Cupara, samostalni savjetnik za izgradnju i održavanje javne rasvjete u Direkciji za uređenje i izgradnju Kotora.

Od ostalih projekata, prema redovnom programu predviđa se izrada projektne dokumentacije za osam lokacija u opštini Kotor i još 13 projekata vezanih za realizaciju javne rasvjete na raznim lokacijaam u kotorskoj opštini, kazao je Cupara.

On je podsjetio da je postavljena nova javna rasvjeta od Luke Kotor do otvorenog bazena sa osam stubova žute svjetlosti koja je osvijetlila trotoar pored gradskog parka i pored magistalnog puta.

Takođe je završena javna rasvjeta i u naselju Orahovac gdje je postavljeno 5 novih metalnih stubova visine 10 metara sa natrijum svjetiljkama snage 250 vati.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]