Nastavlja se lijepljenje plakata na nedozvoljenim mjestima u gradu

4

Prenosimo sadržaj e-maila upućen Komunalnoj policiji Kotor.

Poštovanje, prilažemo vam fotografije uz pitanje da li će posteri koji su izlijepljeni po staklima autobuskog stajališta na rivi u samom centru starog grada biti uklonjeni, a oni koji su ih postavili kažnjeni?

Radi se o plakatima koji najavljuju određene manifestacije, pa je lako utvrditi ko ih je lijepio.

Riječ je o otvorenom šanku “Oskar” koji reklamira koncert, o KotorArtu i najavama za koncerte Partibrejkersa i Rundeka, o Festivalu klapa Perast 2016. i o najavi manifestacije Lake fest u Nikšiću.

Takođe nas zanima kolika je kazna za lijepljenje plakata na nedozvoljenim mjestima.

Očekujemo odgovor za javnost.

Hvala, Skala radio

4 KOMENTARI

  1. Što vam je skalaši ? Oni ne mogu ukloniti aute sa trotoara a ne plakate. Moraju i oni odmoriti na godišnji .
    Vi biste da čiste i red da čine. Ma nemojte molim vas.

  2. Gospodo,pa zar vam je malo “plakata hotela FJORD” i HAVANA- “URC/A/ piću cijeni…? Imidž drevnog grada Kotora…koji bijaše do “njihove tadašnje srpske stare godine”-1989 među prvih pet opština SFRJ(čije političko-policijske kadrove danas luštraje-lustrira…Njemačka-po Srbijanskom Krivičnom zakonu o gonjenju ratnih i drugih zločina-na tuđim teritorijama-jerbo su njihove još KONTAMINIRANE-od 1939/ 1941?)?)-po stepenu razvoja i “BIBIDŽIJUUU…”! A danas,istini za volju-ne više svezano za “staru srpsku godinu”-nego za “Petrovdan”-1941(tako DANAS ovu mladost edukuju-članovi prešedništva SuDoPercice dr Novak //vazda po neki Novak// Adžić i compania bela?)…jopet je Kotor među pet/5/ NAJ NAJNERZVIJENIJIH opština -ali u ND MNE-u društvu:Plava,Petnjice,Gusinja i Šavnika..?! Ostavite se ĆOSANJA-ufatite se rabote ultima vam je ..URA…CDU…CP….DPS…DEMOS…SuDoPercica…DF…LP…USPRAVNO-POPREČNO-UZDUŽNO opljačkana ND MNE…liši onoga što je za nebo svezano?! E bo?…

  3. Tako je . Neka odgovore a prije toga neka ih uklone i očiste ljepilo i šporkecu oko plakata na mjestima đe su zalijepljeni

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]