Nastavljaju se radovi na sportskoj dvorani u Škaljarima

7
nastavak radova na sportskoj dvorani u Škaljarima

Neđeljko Moškov

audio: Neđeljko Moškov

Nakon duže pauze, ovih dana se nastavljaju radovi na sportskoj hali u Škaljarima.

Montirana je skela sa postavljanje fasadne bravarije.

Neđeljko Moškov, direktor Resursnog centra “Dr Peruta Ivanović” je za Skala radio kazao da je 16. marta ove godine potpisan ugovor sa izvođačem radova, firmom “Deki trade” iz Kotora na izgradnji fasadne bravarije u visini od milion i 48 hiljada eura.

Ovaj posao će po ugovoru trajati 120 dana, a “Deki trade“ firma je bila jedina prijavljena na tenderu.

Uporedo sa ovim, obavljaće se i radovi na krovnom pokrivaču sa svim pratećim sadržajima.

Radove će izvoditi firma”Erlang“, kazao je Moškov.

Da podsjetimo:

Izgradnja sporske dvorane u Škaljarima počela je 17. maja 2010. godine.

Izvođenje radova je dobilo Građevinsko preduzeće “Lipa” sa Cetinja sa kooperantima, a vrijednost investicije je oko 8 miliona eura.

Sportska hala će imati 2,5 hiljada mjesta, a prvobitno je bilo je predviđeno da bude završena 17. maja 2011. godine.

Dvorana će imati multidisciplinarni karakter koja će u kombinaciji sa zatvorenim bazenom i fudbalskim stadionom predstavljati sportski centar koji će se koristiti u sportske, rekreativne, turističke, kulturno zabavne i druge svrhe.

Nova vlast u Kotoru je ošto kritikovala ovaj projekat, nazivajući ga “Skadrom na Bojani“ i promašenim spomenikom prethodne vlasti.

U budžetu su smanjena sredstva za završetak izgradnje, što znači da će biti manje novca za ovu investiciju.

Ostaje da se vidi da li će takav stav nove vlasti uticati na produžetak radova do konačnog završetka sportske dvorane.

7 KOMENTARI

  1. U mom selu bi napravili vecu sportsku halu, projektovanu po svjetskim standardima. Svaka seoska hala mora da ima veliki parking da opsluzi posjetioce. Ova kotorska polu-hala nema parking.

    • …ali ima vas podosta, koje treba parkirati na način kako su vi negda “parkirali pretke” između Kotorske ledare i Stare centrale…..

      • Odkad ste se vi iz Velike , Ćeklića, Vlajne i ostali uparkirali u Kotor pukla nam je puštka a sad i vladate gradom. Blago nama s vama.U stvari i grđe nam Bog dao. Sami smo krivi.

  2. Sad vam zbore i prozivaju vas po fejsu da ste smeće koje se uvaljuje u g vlasti. A nije mi jasno jer ste u nastavcima krpili halu, Luku KOtor itd. O čemu se radi?”. Ja ću vi reć: pisali ste i zborili ste na radio onako kako jest i kad niko nije progovarao o tome.Zato samo nastavite tako pa neka laju .

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]