Nastavljena sječa kadrova u Kliničkom centru: Radulović smijenila Radojevića, Đukića i Vukmirovića

4
Ljiljana Radulović

Direktorica Kliničkog centra Ljiljana Radulović nastavila je sa smjenama u toj ustanovi. Kako CdM saznaje, smijenjen je direktor Klinike za ginekologiju i akušerstvo dr Ivan Đukić, a na njegovo mjesto imenovana dr Vesna Čolaković Popović.

Prema saznanjima CdM-a, smijenjen je direktor Centra za nauku prof. dr Filip Vukmirović, a na njegovo mjesto imenovana prof. dr Snežana Vujošević.

CdM saznaje i da je novi pomoćnik direktora KCCG za kontrolu kvaliteta mr sci med Žanka Cerović, koja je na toj poziciji zamijenila smijenjenog mr sci med Nemanju Radojevića.

Kako je CdM ranije pisao, smijenjen je direktor Interne klinike doktor Sreten Kavarić (dr sci med), a na njegovo mjesto imenovan doktor Đorđije Krnjević.

Smijenjen je i direktor Klinike za ortopediju i traumatologiju Nikola Bulatović (doktor nauka), a na njegovo mjesto je imenovan Goran Pešić (doktor nauka).

Sa čelne pozicije Klinike za neurologiju smjenjen je Balša Vujović (magistar nauka), a na njegovo mjesto je postavljen Slaviša Peruničić.

Kako je CdM ranije objavio direkotorica KC je smijenila i direktora Klinike za hirurgiju Pericu Maraša, a na njegovo mjesto imenovala Vladimira Vučelića.

Na Klinici za anesteziju, intenzivnu terapiju i terapiju bola umjesto Hasiba Lukača imenovan je Goran Marjanović.

Kako je CdM prvi objavio, direktor Urgentnog centra Nermin Abdić je podnio ostavku na tu funkciju. Na njegovo mjesto je imenovan internista Nebojša Brnović.

CdM je prvi objavio i da je Radulović smijenila sa mjesta medicinskog direktora KC smijenila Marinu Ratković, a na njeno mjesto imenovala doktora Zorana Terzića.

CdM

4 KOMENTARI

  1. Sram vas bilo za Dr Đukića.Najveći stručnjak u svojoj oblasti i što je najvažnije,veliki Čovjek.Sramite se što ukidate ženama da ih liječi stručnjak zbog vaših bolesnih sujeta.To sve govori o vama koliko vam je stalo do paciejnata a koliko do revanšizma,osvete,mržnje…”zdravstveni radnici”
    .Pih.
    Dr Radulović,sramite se .Da ustanete kad pomenete ime Dr Đukića a ne da ga smjenjujete.

  2. To je ministarka, svaka cast a ne onaj bivsi vernik kandidat za clana CANU Milo malo podviknu on se zbio u kucicu prozor nesme da otvori. Ministarka bravo.

  3. Ruke joj se pozlatile. Ti uhljebi sto su privatno rabotali sram ih bilo.Ne nego cemo plakati za njima, a ubijali su mjesecno vanredno kod prijatelja na klinike po 4-5000 eura dodatno.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].