Nastavljeni radovi na sportskoj dvorani u Škaljarima

1
nastavak gradnje na sportskoj dvorani u Škaljarima

Neđeljko Moškov

audio: Neđeljko Moškov

Na sportskoj hali u Škaljarima ovih dana su u toku radovi na ugradnji fasadne bravarije, tačnije konstrukcije na koju će se postaviti stakleni dio hale.

Nakon ovog posla na redu je postavljanje predviđenih brisoleja, odnosno štitnika od sunca ispred prozora.

Uporedo sa ovim aktivnostima, uskoro će početi izgradnja istočnog dijela dvorane, kako bi se stvorili uslovi za završetak posla oko fasadne bravarije, kazao je  za Skala radio u ime investitora Neđeljko Moškov, direktor Resursnog centra “Dr Peruta Ivanović”.

Takođe bi trebalo da otpočne postavljanje revidovanog dijela krovnog pokrivača, kako bi se konačno objekat zatvorio.

Radove na fasadnom dijelu izvodi firma Deki Trade iz Kotora, a dio radova na krovnoj konstrukciji i Erlang d.o.o. iz Podgorice.

Na naše pitanje da li su obezbijeđena sredstva za završetak ove investicije, Moškov je odgovorio da su pare obezbijeđene za ovaj dio radova koji bi trebali biti završeni do kraja godine.

Pitali smo Moškova  da li opština redovno izmiruje svoje obaveze, na što je odgovorio da opština redovno iplaćuje svoj dio, uz podatak da je prvu situaciju za fasadnu bravariju opština izmirila u iznosu od 48,5 hiljada eura.

1 KOMENTAR

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].