Nastavlju se radovi na kanalizacionom i vodovodnom sistemu

0
radi se i noću

Pavle Ječmenica

Pavle Ječmenica

Izvođač radova je završio instalaciju cjevovoda od muljanske rive prema Glavatima i trenutno na ovom potezu obavlja čišćenje terena i pripremu trase za dalje, završne radove.

Usljed problema sa postojećim elektro instalacijama u trupu priobalnog puta, u nastavku posla od muljanske rive prema Kotoru, počinju istražni radovi u cilju otkrivanja ovih instalacija.

Stoga je upućen apel građanima koji u ovom dijelu puta ostavljaju svoja vozila da ih uklone i time omoguće nesmetano obavljanje neophodnih istražnih radova, kazao je za Skala radio Pavle Ječmenica, u ime nadzora.

Neophodno je da izvođač u cilju napredovanja posla na postavljaju cjevovoda, stotinjak metara unaprijed obaviti otkopavanje elektro kabla, kako bi obavio zaštitu tog kabla, kao i optičkog kabla koji se takođe nalazi u trupu ovog puta, objašnjava Ječmenica.

Riječ je o komplikovanom zahvatu, jer se na ovom potezu istovremeno polažu tri paralelna cjevovoda, i to kanalizacioni kolektor, potisni cjevovod od pumpne stanice i nova vodovodna cijev.

S obzirom da je ovaj put veoma uzak neophodno je obezbijediti prostor za pomenute cjevovode, a istovremeno ne oštetiti postojeće instalacije, kazao je Ječmenica i dodao da će radovi biti završeni u predviđenom roku.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].