Nautikaši na obuku i svi na fešte!

0
brod "Jadran"

Veljko Botica

  Veljko Botica

U kotorskoj Srednjoj pomorskoj školi završena je obuka prekvalifikacije četvrtog stepena i u planiranom roku od 6 mjeseci obrazovana je nova grupa kadeta.

Obuku je sa uspjehom završilo ukupno 24 kadeta od kojih 12 brodomašinaca i isto toliko nautičara, i neki od njih već kreću na brod, kazao je za Skala radio Veljko Botica, direktor kotorske Nautike.

Već od danas počinje novi kurs za koji je prijavljeno 17 nautičara.

U cilju unaprjeđenja obuke, Nautika će ovih dana dobiti generator motor koji joj poklanja njemačka kompanija “Hansa šiping”.

Osim unaprijeđenja nastave, generator će snadbijevati strujom školsku zgradu prilikom strujnih ispada.

Od vannastavnih aktivnosti nautikaši se pripremaju za izlazak na kotorski karneval i to grupnom maskom od skoro 200 učesnika, kao doprinos ovoj tradicionalnoj kotorsakoj festi, kazao je Botica.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].