Neka im luča u životu blista

2
zajednička fotografija za uspomenu

Sa prijema lučonoša

Za 48 najboljih učenika kotorskih škola koji su na kraju ove školske godine dobitnici najveće nagrade Luča, danas su u skupštinskoj sali palate Bizanti gradonačelnica Marija Ćatović i predsjednik kotorskog parlamenta dr Nikola Konjević priredili svečani prijem.

Uspjeh ove generacije je radost profesora, roditelja i čitavog društva.

Sa željom da ovakve rezultate nastave u daljem školovanju i od svog znanja po povratku sa fakulteta daju Kotoru, Lučonoše i njihove profesore je pozdravila gradonačelnica Ćatović i uručila im vrijedne knjige “Romanizmi u jugoistočnom dijelu Boke Kotorske” i “Crkveni arhivi i biblioteke”.

Na prijemu se zahvalila Romana Janković, učenica Osnovne škole “Njegoš” i poručila svojim drugovima da u životu nastoje da vole, da ostvare svoje ciljeve i ne dozvole da ih iko sapliće.

Ona je predstavila njenog druga Iliju Gračanina, koji će sa svojom mentorkom Stankom Veljović predstavljati Crnu Goru na Balkanijadi, međunarodnom takmičenju iz matematike, koje će se održati  u Grčkoj.

prisutne je pozdravila Romana Janković učenica OŠ "Njegoš"

2 KOMENTARI

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].