Nema dozvole za gradnju ponte na Mulu

8
priprema za novu pontu na Mulu

Obilaskom prostora u opštini Kotor, predstavnici JP Morsko dobro konstatovali su uzurpaciju zone morskog dobra u kotorskoj opštini i to na području Mula, katastarska parcela br.35 gdje se izvode građevinski radovi na ponti dimenzija 10 x 8 metara.

Na gradilištu nije bilo table sa gradjevinskom dozvolom, a investitor Milorad Krivokapić, ne posjeduje građevinsku dozvolu potrebnu za navedene radove.

Tom prilikom Morsko dobro je obavijsetilo Upravu za inspekcijske poslove da je budući da se  radi o radovima bez građevinske dozvole, potrebno izvršiti hitnu kontrolu iz nadležnosti te institucije, u cilju utvrđivanja činjenica i preduzimanja mjera i radnji iz nadležnosti Uprave.

Takođe je obilaskom prostora u opštini Kotor, konstatovano da se na lokalitetu Muo, izvode građevinski radovi nasipanja u cilju izgradnje ponte.

Na navedenom lokalitetu ispred objekata 19, 20, i 21 je ribarska posta i ne može se dobiti dozvola za gradnju.

I za ovu uzurpaciju prostora je obaviještena Uprava da je, kako se radi o radovima bez građevinske dozvole, potrebno izvršiti hitnu kontrolu u cilju utvrđivanja činjenica vraćanja prostora u pređašnje stanje, i preduzimanja mjera i radnji iz nadležnosti Uprave.

Javno preduzeće za upravljanje morskim dobrom nastaviće sa intenzivnim kontrolama zone morskog dobra, posebno u domenu kontrole gradnje bez dozvole, a na nadležne institucije apeluju da im u okviru njihove nadležnosti pomognu da se ovom problemu što prije stane na kraj, navodi se u saopštenju Službe za informisanje JP Morsko dobro.

8 KOMENTARI

  • Sve novokomponovani koji su jucer kupili kuce za dosta para !!! Donjeli svoju kulturu i svoj obraz kao i V.. Ra…… što pravi na Ljutu ćepenak makedonski i tineo na pontu !!! I Dž.. K….. i Evrosalonac i ostala od Rusa !!!

   • Nemote moderatoru ako objavljujete ime Djurice Ćira Tulića onda i druga objavite u cjelosti a ne samo inicijale. Srdim se na Vas da znate !!! To nije lijepo. Prema svakome isto !!!
    Molim lijeepo

  • Verthajm brave, video nadzori a nemoreš uć u more od čuvara i stražara, a oni glibavi i ne kupaju se ni u banj niti na banj !!! No čine terevenke od viskija, skupijeh vina i alkohola i dozivlju zabavljačice iz Srbije da im na uho pjevaju, trla baba lan da ju pasa dan !!! Tako je i u Oravac u onaj privatni hotel na obalu !!!

 1. E pitajte kako je prof.dr.mr.gr Corovic napravio svoju pontu u Dobrotu I da li su mu trebali ikakvi papiri I dozvole. Licemjernosti nema granica u istoj mjeri ima uzurpacije na koju niko nije stao na put do danasnjeg dana . Podjite prema Djurasevicima,Krasicima . U Dobrotu samo pogledajte sto je napravio Branko (Cirov) Djurica .

  • Branko alijas CirA Tulica Djurica je devastirao po Boke Kotorsker i niko mu niosta ne moze ili nece !!! Bruka i !!!

 2. Neka je i nema. Ovo JP morsko dobro ne treba ni da postoji jer od kad ga je samo su Štete naČinjeli moru i ljudima uz more.TREBALO BI GA UKINUT !!!

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].